Vem är katjacool?

Så för er som undrar så vet jag inte heller vem det är. Idag har jag suttit och skrivit massa inlägg på olika bloggar när jag plötsligt ser att jag lämnar avtryck som Katjacool...Jag har inte fyllt i det själv och ingen annan i familjen heller. Förstår faktiskt inget alls men kan ju nämna att jag tycker det är oerhört pinsamt för jag är inte cool på nåt vis...eller tja kanske ibland men det skulle jag aldrig kalla mig hahaha...så dumt det kan bli....Nåja jag får väl kalla mig för det idag då. Har försökt ändra men så fort jag lämnar ett meddelande på någon med blogg.se så kommer det automatiskt upp katjacool...Kanske har det varit så länge utan att jag vet om det....Fniss.

Kram från Katja-Generad

image221
Cute Norbert glömdes bort´i förra inlägget.

Lite fler stämplar att visa

Jag har nu pressat en omgång till och kan presentera ytterligare några motiv till samlingen.

Hoppas ni gillar dem.

 45 kr
40 kr
  35
 29 kr
35 kr


Kram Katja  

En DT-Layout till Atelje Lektyg & Hanverk

Som ett skönt avbrott i ritande och stämplande så har jag ÄNTLIGEN scrappat. Fick underbart snygga papper från Ateljé Lektyg & Hantverk ur serien Recess fråg Basic Grey. Kan ju inte bli bättre eftersom jag älskar BG. Dessa nya kollektioner lämpar sig bra till snygga kort också.
Som av en händelse så damp det ner en massa nya foton samma dag så det var riktigt kul att scrappa igen.
Kanske hinner jag med en till ikväll.
Just nu sitter jag och väntar på att min nästa omgång stämplar skall bli klara. Jag pressar upp några plattor av samma samt lite nytt som jag ritat. Spännande!.

image213
Min absoluta favorit bland Perennerna-Kransveronican, årets Perenn 2006. Så enkel och anspråkslös men ändå väldigt vacker tycker jag.

Så här ser de ut "omålade"

Nu så är jag redo för att visa upp min första kollektion motivstämplar. Har en del annat som kommer om ett par dagar.
Dessa har jag stämplat upp och nån blev lite suddig i konturen och det beror på att jag skakade till lite och inget annat.

Hoppas ni gillar dem. De går att beställa via min mail: katjaeklund@hotmail.com För priser, frågor och annan info är det bara att maila mig.

Kram.

image211
C.Katja Design

1. Kool Nikkolina med solbrillor 45 kr
2. Rockin`Norbert med Gura  45 kr
3. Cheeky Nikkolina med handväska 45 kr
4. Lovely Norbert med hjärta 45 kr
5. Norbert & Nikkolina myser 49 kr
6. Kool Norbert med skinnpaj 45 kr
7.Howlin´Nikkolina med Mic 45 kr

8. Fjäril-Stor 30 kr
9. Swirlheart  29 kr
10. Fjäril liten 32 kr
11. Daisy 1 22 kr
12. Daisy 2 22 kr
13. Mini Daisy 8 kr
14. Daisy med stjälk 29 kr
15. 4 st Blad/Löv 32 kr

Det var alla just nu.


image212
Howlin Nikkolina- Inte alls så argsint som man kan tro.-men gott om attityd...så det anstår en stjärna.

Tack alla...

ni som tog er tid att kika på mina stämplar samt skrev så snälla saker som gjort mig väldigt glad. Tack!!

Jag lovade att lägga upp resten av stämpelmotiven idag men jag har inte hunnit, hade massa auktioner på Tradera att slutföra och så kände jag att barnen behövde få lite av min uppmärksamhet idag.
När jag sen skulle fota började det regna...så jag gör ett nytt försök imorgon.

Redan är det flera som undrat vart stämplarna går att köpa. Kuuuul!!!.  Dessa är alldeles nya och jag har bekostat allt själv och skall lägga in beställningar på ytterligare  stämplar i morgon. De som är sugna på att köpa kan maila mig på:katjaeklund@hotmail.com

Fler motiv har kommit till sen förra pressningen, bland annat 4 figurer men även en del blommor. En hel platta textstämplar är på G.
På tisdag eller torsdag kommer jag förhoppningsvis ha stämplar till salu.
Jag hoppas att kunna lägga ut allt här under de närmaste dagarna så man kan se hur de ser ut i original (utan att blivit färglagda).

Som sagt, jag kommer att sälja dessa stämplar själv i första hand  så  det är bara att maila mig för förbeställning.

Ännu en gång, varmt tack för den fina responsen den värmer.

Kram
Katja

Äntligen

På sista tiden, hela sommaren nästan så har jag inte haft så mycket tid till att scrappa eftersom andra saker som funnits i min fantasi tagit min tid. Jag har inte bara börjat göra mer kort och färglagt stämplar utan även börjat rita igen. Tror det är nästan 15 år sen jag satt med penna och papper.

Nåja, efter ett antal månader och otaliga försök till at förverkliga en idé så kan jag nu äntligen presentera min allra första egendesignade stämpelkollektion.

Alla har jag inte fått klara för visning, de kommer imorgon.

Här kommer iallafall några av mina 7 st små älsklingar ur kollektionen "MINIPUNX" Jag hoppas DU gillar dem!!

Får jag presentera:

Norbert & Nikkolina!!!

image199
Figuren,blommorna, hjärtat och Swirlen är alla mina egna. Cirkeln som jag skrivit Kram i är en Clearstamp som jag fick av Annelie Maddock.

CHEEKY NIKKOLINA (Tack Jeja för namnet Cheeky)
image206
Söt men kaxig med de rätta accecoarerna.
Figur,Fjäril samt blommor är alla min design.

LOVELY NORBERT
image207
 En tuff kille med hjärtat på rätta stället.
Swirlen är också min design & finns som stor oxå.

KOOL NIKKOLINA
image208
En cool brud med glimten i ögat, går inte ut utan sina solbrillor.
Misslyckades fatalt med stjärnan i ögat då distressen blödde ut. Jag som ville ha det perfekt...Nåja.

ROCKIN`NORBERT
image209
En riktigt skön kille som kan lira gura. Blinget är från BR Leksaker för 19 Pix...

BUTTERFLY & DAISY
image210
Avslutar med en av mina fjärilar och några blommor. Stickles och 3 d-lacken förföljer mig numera...

Imorgon kommer jag att presentera resten av gänget ur MiniPunx samt lite annat smått jag gjort.

Detta är min allra första stämpelkollektion och jag är jättepirrig att visa upp den. Jag har lagt ner tid och pengar på detta, min lilla dröm. Så om du som kikar in här skriver en kommentar så skulle jag bli själaglad.

Kram.

Snart så..

...kommer det att hända lite mer här. Har nästan dåligt samvete för att jag uppdaterar så dåligt. Ännu mer dåligt samvete har jag för att jag inte scrappat på evigheter. Men, jag hinner inte. Har gjort en massa annat och så har jag ju familj också :-D

Till helgen kommer jag mest troligt att avslöja en liten hemlis här på bloggen...så om du är nyfiken får du snällt kika in här då och då de kommande dagarna.


Kram.
image198


En Lo

Nu är tävlingen på Scrapaddicted över så jag kan lägga ut den här.

Har gjort en massa kort som jag skall försöka sälja då jag fått lite förfrågningar. Dessvärre kan jag inte visa nåt här då jag mitt klanto har brutit av de små pinnarna i USB kortläsaren...för 3 :e gången.
Så jag kan inte visa nåt här förrän det är fixat.

Vill berätta att jag fått ett paket från Annelie i Nya Zeeland och jag vill tacka henne ännu en gång för hennes roliga tävling och för den fina vinsten. Jag fick papper, dekorationer och CLEARSTAMPS. Såna älskar ju jag.

Om nån är intresserad av en stansmaskin som tar alla märken på marknaden så har jag beslutat mig för att sälja en av mina, min käre Zip eMate. Fungerar med alla dies, även med Revolutions. Kan stansa i massor av material och embossa. Den tar tex 3 qk dies på en enda vevning.
Den ligger på Tradera.

Nåja, här kommer min lo:
image197

Svensk Scrapbooking

Du har väl inte missat att vi kör en massa roliga utmaningar på Svensk Scrapbooking?. Pappersscrap, kort och digitalt och en del altered.

Snabba dig in och kika. I forumet pågår även en massa diskussioner, en väldigt trevlig plats där du kan ladda in dina alster för allmän beskådan i Galleriet.

Den 6-7oktober är det Cybercrop med många roliga tävlingar och fina priser att vinna. Inte missa!

En lo till "ett litet ord...#4"

Här visar jag den lo som jag gjort till "ett litets ords ordutmaning nr 4 som är TÄNK. Detta är nog den personligaste lo jag gjort som jag visar upp. Att skriva så mycket är också lite nytt för mig men det är bra för jag behöver öva på det även om jag inte gillar min handstil.

Tänk

image196

Detta foto är inte så bra, vi hade urusel kamera på den där tiden *suck*. Men jag ville scrappa det ändå.
Söta mössor va?!.
De var så otroligt små Nikki var 47 cm och vägde 2490 g och Norton var 49 cm och vägde 3080g...siffror man aldrig glömmer. På UAS tyckte personalen att ni var så stora för att vara tvillingar. Vi låg på specialistmödravården eftersom man befarade att Nikki skulle opereras direkt. Så blev det inte tack och lov.
Känns som det var så länge sen...ändå inte. Ibland önskar jag man kunde backa bandet och återuppleva den där tiden...

Några foton

Jag älskar att spontanfota, det är ofta då man lyckas bäst när barnen leker ute i trädgården och man bara avbryter en kort stund för fotografering. Det gjorde jag tidigt igår kväll och här visar jag upp några av bilderna.

image193image194
image195

Lite alster från mig


Först min Canvas till utmaningen på Svensk scrapbooking:


image189

Sen en sida som jag snabbscrappade på en helt underbar liten pluttgubbe :-D

image190

och till sist en lo till "ett litet ords" ordutmaning #3 Sommar:

image192

Produktiv idag och ett förtydligande...

Idag har jag scrappat min allra första lilla Canvas och det var så roligt att jag redan på måndag kommer att åka till Clas Ohlson och köpa några fler. Jag vet inte om den blev så jättelyckad men det var himla roligt.

Har scrappat 2 los också, en skall till Scrapaddicteds bloggutmaning, skall bara komma på vilken av dem det blir så jag kan inte visa dem här nu.

Canvasen kommer jag lägga upp imorrn. Appropå canvas så är det Jejas månadsutmaning på Svensk Scrapbooking i augusti så gå in där och var med i utmaningen du med. Canvas kan man även göra små tavlor med gulliga stämpelmotiv också.

Och till sist vill jag bara säga att hemlisen jag har inte alls är särskilt märkvärdig men den har gjort mig glad. OCH det är INTE en bebis!!!! *S* Jag har så jag klarar mig på den fronten....jag loooovar!!!

Tog lite spontankort på mina stora bebisar ikväll...de var spralliga och glada.

Hoppas ni har en fin helg alla som läser detta!

Jag skall bli bättre på att hälsa på er i era bloggar snart.

Kram.

image187
Detta är korrigerat med autokorr i PS Elelments
image188
Detta är okorrigerat-Vilket är snyggast egentligen?!

semestertider i bloggen?!

Nja men man kan nästan tro det så dåligt jag uppdaterar. Kan bara säga att jag har massor av projekt, en stor del påbörjat, annat ligger i huvudknoppen och bubblar. Lite stressad är jag men mest är det ju roligt.

Har scrappat och gjort flera kort men kan inte visa det här ännu. Jag känner att det är lite tidigt att berätta ännu för det känns lite för tidigt men jag ska, snart när beskedet känns 100%. Oh, vad jag har svårt att hålla saker hemligt :-D

En väldigt rolig sak som hänt är att jag vann via lottdragning i Annelie Maddocks blogg där man skulle inspireras av en alldeles fantastiskt fin barnklänning. Nu väntar jag alltså på scrapgrejjer från Nya Zeeland...hur roligt som helst. Känns som om jag har haft lite ovanligt mycket tur i vissa avseenden på sistone...var är haken?!. *S*
Tack Annelie för en jätterolig utmaning.

Barnen har haft inskolning på Montessori den gångna veckan så det har också tagit lite tid. Det är alldeles nytt och spännande för oss alla men jag tror det var ett bra val.

Kram

RSS 2.0