Kramar till alla på hjärtansdag!!

Här har det varit fullt upp hela veckan, sjuka tvillingar och en massa nya varor som skulle läggas upp i butiken. Säljer Promarkers som bara den och det tar tid. Håller även på med de nya stämplarna.
Önskar jag hann sitta och blogga mer men ja det kommer väl...när jag är pensionär eller nåt :-D

Gjorde en del kort men glömde scanna dem...det kom jag på i bilen när jag lagt dem på lådan...Det var ju så dags då...SÅ jag har inte att visa upp just nu.

Ville bara skicka ut lite cyber hjärtanskramar till er som kikar in här idag!


Kraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaam!

Tipsar om att jag har en kommentarsutlottning i min butiksblogg.

www.katscrap-butiksblogg.bloggspot.com

En Lo för idag

Äntligen fick jag till en lo som jag vågar visa upp...man blir liksom lite nybörjare för varje block man har...fast för min del handlar det om tidsbrist. Men denna lo gjorde jag faktiskt på ca 20 min. Det var rubonet som tog tid att gnussa dit...kramp i armen fick jag ;-D Den ser sned ut men det är jag som fotat snett och inte fått till det så bra i redigeringen.

image371
Picture Perfect

När jag arbetade med detta material så fick jag en sån stark sommarlängtan.....

Dagens bild

Förra söndagen var Nikki-Lee på Prinsesskalas. Min lilla blyga tjej...detta var väldigt stort och viktigt för henne och hon visade oss sin inbjudan flera gånger varje dag i en hel vecka och frågade varje gång om det inte var söndag idag...Tussan min :-D
image370
Liten sessa

Frisk men trött

I måndags började influensa/vinterkräk "ellervaddetnuvarförnåt..." släppa taget om mig och jag fick i mig annat än Cola och Sockerdricka.
Men vad det tar på krafterna...ont i hela kroppen och ännu idag känner jag mig trött och mör. Skönt att det är helg nu.
Har haft en del att stå i med läkarbesök och annat samt packat upp och lagt in nya varor i shoppen. Sen skall man ju helst vara en någorlunda aktiv mamma ocskå och se till att barnen är mätta,rena och glada :-D Klockans timmar är för få alldeles för få....och 2 armar och en hjärna räcker inte heller :-D

Så pysslandet fick komma av sig igen...Fasen vad jag har att ta igen förlorad pysseltid den 23 februari...Då skall jag ju på min allra första stora träff. Kuuuul!

Nu kan jag också berätta att jag skall vara med på Kort-och scrapmässan i Gävle den 3 maj.Vinterkräk och influensatider

Är inne på dag 3 med någon knepig influensa/magsjukehistoria...Fattar inte vad för virus jag fått. Finns inte en del av kroppen som inte gör ont och jag mår så illa....Huvet bultar av smärta för varje gång jag rör mig om så bara ytterst så lite. Säkert har barnen tagit hem nåt från skolan. Deras bakterier är så aggressiva.

Jag har gjort en bunt kort men har inte orkat att scanna in dem men de kommer.

Tack för alla kommentarer, jag lovar att hälsa på er när jag blir piggare...Nu skall jag återgå till schäslongen.

Kram

RSS 2.0