Här är mitt första kort med en av de underbara WOJ-stämplarna

Jag har idag fått ihop ett kort efter en skiss som Katharina Frei, WHIFF OF JOY gjort i sin blogg. Jag deltar med detta kort i en Guest-DT Challenge som skulle vara otroligt rolig att vinna. Som om den äran inte vore nog så kan man även vinna ALLA de kommande stämpelotiven...Eftersom jag är svårt stämpelberoende så vore det ju inte så dumt ;-D.

Här är mitt kort iallafall efter den roliga skissen som har #19

Kika gärna in i WOJ:s blogg och kolla på alla fina alster och Katharinas snygga kortskisser som jag redan sparat i min dator för framtida inspiration:
Kortet skall jag skicka till en av mina mostrar i Finland. Jag har inte träffat henne på 23 år och nu fick jag veta att hon drabbats av cancer och att hon skall opereras inom kort.

Lämna gärna en kommentar och glöm inte att de fina stämplarna finns att köpa hos mig.

Kram Katja

Fynda på Dollarstore

Haha ja tom där kan man hitta billigt krafs som blir fint på dina alster. Jag hittade tack vare asamia en snurra med massor av pärlor och charms...Kanske inte världens finaste men BILLIGT!! 2 påsar för en guldpeng :-D Jag köpte 12...

Jag har alltid suckat jättehögt när jag blivit tvungen att gå in på Clas Olson och Biltema...men nu längtar jag till att Biltema skall öppna i Gävle...De har ju attans braiga förvaringsgrejjer för skruvar och sånt som passar ypperligt för scraprelaterat dekorationskrafs :-D. Billigt är det också...även om det inte är så snyggt precis.

Jag håller fö på att anordna en CyberCrop på Svensk scrapbooking tillsammans med ett gäng trevliga tjejer som också har scraprelaterade shoppar. Det är kul men en del jobb och en hel del tid går åt till att planera. Jag älskar ju Cybercroppar men denna får jag inte tävla i förstås.... ;-D

Croppen går av stapeln lördag den 11 oktober och slutar på söndag den 12:e vid midnatt. Mer detaljer kommer.

Nähe nu får jag ta hand om en lite tomte med sömnproblem-Norton...han kan inte sova stackarn...Gonatt!

En ny dag och en ny Lo

Idag kan jag visa en ny Lo som jag gjorde till en utmaning på Scraputmaningen. Jag skall försöka vara med i deras utmaningar varje vecka samt emellanåt på Swescrap för att liksom undvika att ramla ner i scrapblockering igen.

Får ta det liiite lugnt ändå för jag känner ju hur nacken tar stryk av för mycket pyssel eftersom man hänger med huvet så mycket. Värst är nog ändå datorknackandet. det är bara det att när jag är inne i ett scrapstim har jag himskans svårt att begränsa mig...

Denna lo blev till av en slump. Satt och hade tråkigt och började småklottra på en vit cs som låg framför mig tillsammans med en zigpenna och promarkers i färger jag vanligen INTE använder. Mest är det ju Hänglar jag målar och de vill jag ha i lugna ljusa färger.
Får syn på ett kort på Norton ögonvrån och på kortet har han en munkjacka på sig i roliga mönster.
En lo börjar ta form i skallen på mig och jag minns utmaningen på Scraputmaningen, kriterierna var * nåt gult,nåt blommigt och nåt prickigt. Egentligen hade jag ett Hänglarkort på G till den utmaningen....

Hittade inget bra mönstrat papper till denna utmaning så jag gjorde ett eget mönster. Resultatet kanske är skrattretande men det var skoj och jag gillar den själv och Norton älskade den :-D. Vanligen så tittar han lite avmätt på mina alster...
-Jaja, mamma jättefiiiint...*suck* ...ja ni vet ;-D.
Mina gulliganer är vana att jag gör Los åt höger och vänster och är efter 2 år inte så impade längre.

Nåja, mina ritkunskaper är ljusår efter vissa andra men här är det senaste alstret:


ALL BOY-Det gäller att ha tungan rätt i mun när man gungar högt och skall posa för mammarazzi på en å samma gång!

Mina CC-bidrag

Nu har vinnarna utsetts och jag tror det är ok att lägga upp bidragen här. Jag vann inte en endaste challenge och det känns lite trist...för man kämpade ju så. Men så är det, alla kan ju inte vinna och vi var nog många som croppade i helgen. Både från USA , Sverige och Kanada.

Här är de iallafall:


Rubriken skulle vara en Beatlestitel och jag tycker denna passade.


Man skulle ha 3 olika mönstrade papper, ett band (som jag nu tar bort) mer än ett kort och blommor.


Här fick man ur en drös bokstäver välja ut några  och biulda en titel, ni vet sk "Scrabble".
Jag gillar dennlo i all sin enkelhet...Kolla Nortons ögon!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


Denna lo kändes rätt halvhjärtad. Hade inga ideér alls och nacken började göra så ont vid tidpunkten för denna challenge. Man skulle iallafall scrappa en lo med någon slags "edges" Min DT Jeja gjorde en jättefin lo till denna utmaning.


Skissutmaning


Scraplift


Man skulle göra ett kort och kravet var att det skulle finnas minst en fjäril på. Här var jag så matt och less och hade ingen lust att göra kort men resultatet blev så här. Den söta charmen har jag fått av Sofia.


Och tills sist ett Höstkort. Denna nya Hänglarpojke är så söt och var rolig att måla.

Hoppas ni gillade nåt, skriv gärna en kommentar så att jag ser vem som tassat omkring här :-D

Kram

Croppat hela helgen

Pust vilken pysselhelg!!!! Jag och Sofia har cypercroppat på moname hela helgen. Sammanlagt 19-20 timmar tror jag...Det känns därför futtigt och säga att jag "bara" hann med 8 alster. 6 los och 2 kort. Men jag hade ju twinsen hemma och deras pappa jobbade. Man måste ju pausa och äta emellanåt också :-D

Både jag och Sofia lider av svåra nacksmärtor och mina öron bråkar såklart men faaaaaaaasen vad det har varit kul och produktivt.

Kommer att lägga upp det jag gjort så snart jag får klartecken från moname att det är OK.

Lägger upp 3 andra los så länge som jag inte visat ännu...

Kram.

En enkel lo på underbara Nikki

Norton blir så stor. Foto taget på skolavslutningen

Å så en som jag  gjorde till Nystartsutmaningen på Scraputmaningen.


Det var allt för nu.

Väntar på CC och Hänglar

När kommer de...hänglarna?! Tänk att väntan på dem alltid känns för lång :-D. Min familj tycker att jag är tossig som är så eld och lågor för lite gummibitar...Men de är ju så söta.

Vet att de nya motiven från Whiff of Joy är skickade till mig nu. Det skall bli kul med lite nya stämplar. De verkar väldigt välgjorda och roliga att färglägga. Hurt mycket jag älskar Hänglar så är det ju kul med omväxling.
Sarah kay har blivit en annan favvo. Men just nu scrappar jag hellre los, det har ju blivit mycket kortmakeri på sista tiden. Känner att alla kort ser lika ut och jag har tappat lite av inspirationen. Så nu får jag vila lite med det och scrappa lite istället, det är ju det jag gillar mest egentligen. Kortmakeriet är ju lite mer för "husbehov".

I helgen skall jag iallafall scrappa massor hade jag tänkt tillsammans med Sofia (Jozie).
Det är Cybercrop på ett am forum och jag älskar ju croppar.

Laddar upp de senaste losen jag gjort:


Många los blir det med kort från denna fotosession. Fick så många fina. Trots att Nikki inte tittar in i kameran så älskar jag fotot. Hennes ansiktsuttryck och hur hennes hår faller....älskar min tös :-D


Jaha denna lo var ju liksom tänkt till en Färgutmaning på Svensk Scrapbooking. Men jag hade totalt missat att det skulle vara vinrött med och inte BLÅTT....jaja fick en lo iallafall :-D

Det var allt för nu.

Kram.

Man skulle kunna tro att jag scrappat massor...

och ja jag är lite på G igen. Jag har fortfarande ont i nacken...rent horribelt faktiskt och det blir värre när jag pysslar. Min tinnitus i högra örat är värre än nånsin. 5 nya fräsande och illpipande höga ljud har smugit sig på under sommaren.  Inte ens i min brummande bil kan jag undkomma ljuden och det är så tärande på kropp och själ om ni bara anade. Antar att nacken har en del i dramat. Jag är trött och sliten men ändå scrappar jag som bara den. Försöker blogga och delta i Svensk Scrapforumet lite igen. Att sitta vid datorn är inte bra men va fasiken skall jag göra då?. Nu har jag varit arg och lessen....superlessen i ett halvår minst och ibland måste man vända ilskan till nåt annat. Jag använder energin till att scrappa  just nu. 

I helgen är det Crop på ett för mig tidigare okänt am forum. Jag hoppas mina öronoljud lugnar sig lite så jag orkar delta. Det var ju evigheter sen...
Nu längtar jag efter det och nya stämplar. Väntar på nya hänglarkitet och så har jag blivit återförsäljare av Whiff of Joys underbara motiv. Så litet kan glädja så mycket :-D

Slänger upp lite alster. Några nya några har ett par månader på nacken. De är otroligt dåliga i färgskick, inget bra fotoljus ute men ja ni vet...orrrrkar inte fota om.

Kram.


Norton U Rock-Ja han äger helt enkelt :-D


Miranda-Nikkis första riktiga bästis. Hon har vart hos oss massor i sommar och förgyller verkligen vår tillvaro med sitt roliga och gulliga sätt. Den enda som inte håller med är väl Norton...*fniss* Tjejer är ju löjliga ni vet....


Smile- Ja Nikki har verkligen ett vackert leende. Fotot är i verkligheten väldigt fint men återges väldigt dåligt här tyvärr.
Älskar dessa somriga papper från daisy B.

Det var allt just nu.

Publicerad på swescraps blogg idag

Det var ju bara så himla pushande och kul att jag blev publicerad där nu efter att ha haft en låååång scrapblockering och varken haft ork,lust eller så mycket tid till att skapa.

Denna lo blev visad på deras blogg idag och jag bara äääälskar fotot på Nikki.
Beställningskort.


Hänglar såklart och så mina egna blommor....klippte ut blommor så jag fick kramp i armen :-D
Hoppas brudparet blev nöjda. Alltid jobbigt med beställningskort rent prestationmässigt. Men kul att få förtroendet såklart.


Ännu en ny layout. Tyvärr var det inget vidare fotoväder men va 17....

Märks det att jag lider av rubons-mani???? lööööv them!!!!!


Denna lo var det ett tag sen jag gjorde men den har inte visats eftersom jag legat lågt med bloggandet på sistone.

Det var allt för nu. Nu måste jag skjutsa Nikki till kalas. Skall hämta Norton på ett annat kalas...de bara festar och festar hela tiden de där barnen och mamma bara kör och kör runt runt...:-D

Kram.

Har scrappat och så men...

nu när jag äntligen tänkte ladda upp lite alster så visar det sig att kortläsaren har några avbrutna pinnar så det går ju inte. Grrr jag som skapat till några utmaningar för en gångs skull. Typiskt.

Har influensa nu med förkylning,ont i öron och feber till och från så tanken på att ruska ner på stan för att köpa en kortläsare känns sisådär..särskilt idag...en fredag och massor av folk...nätackdu.

Har en del nya fina foton som jag inte visat, får väl slänga upp dem istället då.

Kram.


Lilla vackra dotter med favvoblomman!


Lekt lite i ps :-D

Norton-snyggis


Vackra sonen min!


Världens vackraste Nikki-så är det bara!!!

Dessa foton tog jag en väldigt varm och fin dag i mitten av Augusti.

RSS 2.0