Glad idag!

Loggade in på datorn nyss och kollade mailen. Hade fått mail från Cia på Hobbyhuset och hon berättar att jag vann Juni-månads skisstävling med sommaranknytning. Helt oväntat var det och jag är verkligen superglad och sitter nu och är rejält mallig.

Här är Lon jag vann med:
image166
Goa Gubbar

Tjohoooo vad jag är glad!!!!


Spara på krutet

Det är ju inte världens billigaste hobby man skaffat sig...eller tja nog kunde det kosta mindre men jag tillhör dem som alltid saknar något och marknaden formligen exploderar med nya frestande scarpbookinggrejjer hela tiden. Och allt är ju fullkomligt nödvändigt....givetvis ;-D

Häromdan köpte jag nya Clearstamps, jag gillar verkligen dessa för de är sååå användbara. Bestämde mig för att testa enkelhet och spara lite på mönsterpapper och annat material.
Det slutade med 2 nya Layouts men eftersom mitt fotored. program fortfarande strular och bara fungerar när det själv känner för det så kan jag bara visa den ena just nu.

Har stämplat på syrafria albumblad och målat med distresser och slutligen klippt ut.

image176

Lo till Scraphörnans skissutmaning!

Nu är den utlagd på Scraphörnans blogg så då är det ok att visa upp den här med.

En rolig skiss helt olikt allt annat jag gjort.

image175

I min Trädgård just nu

Det är så roligt att fota blommor, och gå riktigt nära. Med min nya kamera som jag är hopplöst fastklistrad vid numera så är det svårt att misslyckas trots att jag är totalt okunnig i fotokunskap.

Idag kom dessutom min vinst från Rallyt som scraputmaningen hade för ett tag sen. Jag vann ett pris sponsrat av Scraproom....och det kunde ju inte blivit ett bättre pris.
En bok om fotografering för Scrappare utgiven av CK. Jag blev så glad, precis vad en amatörfotgraf behöver men inte skulle köpa själv för den kostar en del. Ja, som sagt det var en kanonvinst helt enkelt och värd att vänta på.

Har fotat lite blomster från trädgården idag:

image169
Iris
image170
Trädgård Jättevallmo
image172
en till utslagen Iris
image173
Lupin
image174
Praktveronica

Ett tag sen

Har ej varit här inne på ett tag nu. Har haft väldigt hektiskt med bygget så man har inte hunnit med att uppdatera blogg eller scrappa eller göra kort.

Skall jag vara helt ärlig har jag varit lite nere för min tinnitus har varit riktigt riktigt jobbig ganska länge nu. Det suger verkligen musten ur en när det låter så illa i huvet och man inte kan sova. Att anstränga sig för att höra över alla oljud är mer uttröttande än man kan tro. Tänk på er hörsel alla ni som läser detta och skall på festivaler och uppträdanden i sommar. Att drabbas av tinnitus är så lätt och glöm inte att skydda era barn på sommarens stadsfester mm....Nog om detta.....

Nu är jag på G igen och har scrappat flera los och ett kort på 3 dagar....Bäst att hålla igång medan man har inspiration.
Allt jag skapat är inte fotat och redigerat ännu några är till olika utmaningar.
De två första har jag gjort för Ateljé Lektyg och hantverk och en av dem fick vår dagmammaigår eftersom barnen slutar hos henne och skall vidare till 6 års i höst. huuu vad de växer....

Jag vill säga tack och skicka kramar till alla som skriver fina kommentarer, skall hälsa på er i era bloggar nu när jag har lite tid över igen.

Här kommer lite av det jag skapat.
image166
Tack
image167
Nikki-Lee.
Detta är en scraplift från Scrapbook inspirations senaste nummer. Är mycket nöjd med resultatet.
De vackra röda Papprena är från Atelje Lektyg och hantverk & kommer från Cloud9design. Helt underbart snygga.
image168
Norton-Mycket dekorerad, kände mig lite vild ;-D. Behöver jag säga att jag älskar min Silhoutte?!
Flourischen och NORTON är utskuret med min nya darling.

Omröstningen-Bloggutmaning

Omröstningen är och bidragen har flyttats till Svensk Scrapbooking. Gå in dit och rösta så en ny bloggutmanare kan utses.


Bidrag till Bloggutmaningen

Ännu ett bidrag ramlade in idag från Anki.

Superhäftig lo med en låttitel från en artist jag gillar massor, David Bowie....

image165
Heroes

Några kort+påminnelse bloggutmaning

Vill påminna om att det börjar närma sig slutet på bloggutmaningen. Hitills har det bara kommit in 2 bidrag och det skulle vara roligt med några till.....

Har haft en massa annat för mig de sista dagarna. Har målat om huset och njutit lite av solen så scrappandet ligger lite nmere just nu. Har många påbörjade projekt och det är nog lite dumt för det är svårt att ta tag i samtliga. Så det blir en läxa att ha ett större projekt åt gången.

Lägger ut några kort. Det gula är det ett tag sen jag gjorde och de andra 2 är rätt nygjorda.

image160

image161
image163

Några kort under helgen...

Jag tragglar på och övar på att måla med de få distresser jag har och mina akvarellfärger. Det tar sig men det är långt kvar...det jag upptäckt är att det är så avkopplande att måla, men jag har svårare att färgkombinera och få till papprena snyggt med korten än med Los. Minns att det var det svåraste när jag började scrappa i höstas, just det hur man skulle få till det med utformningen. Men det lossnar kanske. Jag kikar lite på alla kortbloggar som finns. Här är 2 kort som jag hunnit med i helgen. Fick mitt första hänglarkit i veckan och de är så underbara.

Tyvärr har mitt Picasa gett upp så¨det går inte att beskära så bra.

image158

image164

Publicerad på Swescrap idag

Gjorde en Lo efter en Scraplift av Peterlina på Swescrapbook och idag såg jag att de valt ut bl a min för publicering på deras blogg. Jättekul såklart och så ser den ut.

image157

Ännu ett bidrag till Bloggutmaningen

Idag  hade det droppat in ett bidrag till från Veronica (Hilda*Stina).

En helt underbar och romantisk LO enligt mig med ett jättefint foto.
image156
Älska mig.

Var med DU med. Gör en Lo eller ett kort eller scrappa nåt annat. Utmaningen är att det skall vara egenhändigt skapad Pappersdoodling samt rubrik från en Låttitel eller känd film.Dt-Layout mm

Har scrappat en del de sista dagarna. Tyvärr har det varit så grått och trist så det har inte gått att fota nåt vidare.
Håller på med ett album i Lettersize faktiskt samt ett i Tag-form. Dessa är inte klara så jag visar dem inte ännu.

I onsdags fick jag Silhoutten och jag är mycket förtjust i den men lite krånglar den. Nyss skrev jag tex ut text och superfina flourishes...gick hur bra som helst. Några minuter senare skall den skära ut en blomma och totalstrejkar....Detta har hänt flera ggr och det gör mig lite irriterad...för den kostade ju en slant liksom.

Kan inte se att jag gör nåt fel, ena stunden funkar det, andra inte...?!. Nåt är det väl jag inte har kläm på. Ibland har den även svårt att skära helt igenom vissa cardstock. Men jag ångrar absolut inte mitt köp, så roligt att kunna välja mellan så många olika typsnitt ju. Nu önskar jag mig ett sånt laddningskort i födelsedagspresent så jag kan skära ut många roliga saker.
Häromkvällen när barnen var borta så lekte jag med den och skar ut en liten ask tex....

Skall jag säga nåt negativt så är det väl att den väsnas alldeles gräsligt emellanåt och med mina trasiga öron så är ju inte det så kul så jag går alltid iväg en bit när den jobbar...;-) men det kan jag stå ut med.

Här kommer den senaste Dt-lon iallafall:

Föreställer vårens första surpuppor ;-D

image155

RSS 2.0