Här kommer lite kort som jag gjort den senaste tiden

Inga mästerverk men jag har äntligen funnit glädjen i att skapa igen :-D Men att scanna in bilder blir inget bra tycker jag...Det blir mycket bättre när man fotar så vissa kort är väldigt "dassiga" och jag har inget PS på denna dator...nåja här är lite av det jag skapat den sista tiden:

       

Nu är detta bara Katjas Blogg

Hej alla!

Att blanda min privata blogg och butiksbloggen var aldrig vad jag hade tänkt. Men arbetet med att starta upp en till synes liten webshop och hålla den ajour och hinna med hem och familj också tog mer tid än jag kunnat trott.

Nu är det " värsta" avklarat så nu har jag liiiite mer tid att bara vara Katja igen...emellanåt ;-D Jag har tom hunnit skapa lite kort den senaste veckan. Sedan jag startade butiken så avstannade liksom allt annat såsom att ta sig tid att scrappa.

Jag har heller ej hunnit att blogga som förr och jag känner mig lite skamsen över att jag inte lämnat några avtryck i era bloggar. Men jag har varit där och kikat på allt fint ni gjort.

Min hälsa är inte alltid så god, jag har haft jobbigt med min hörsel (tinnitus)som gäckar mig i tid och otid och allt knackande på datorn har gett mig stora problem med nacke och fingrar i form av grym smärta vissa dagar så all proritet har varit att sköta butiken och att ta hand om barnen.

Men som sagt, jag mår bättre nu och har lärt mig ett och annat hoppas jag.
Det är så fantastiskt roligt med shoppen trots att det är mycket arbete men nu måste jag även ge mig tid till att få vara kreativ igen. Om bara försäkrinskassan kunde se att min shop faktiskt är ett arbete jag klarar av...men de fortsätter att jaga oss sjukskrivna med blåslampa...

I söndags var jag hemma hos Jozie och vi pysslade och pratade i flera timmar...varför gör man inte sånt oftare...?!
Så nu har jag beslutat att åka på en större scrapträff den 23 februari. Jag är orolig för hur min hörsel skall klara av så mycket sorl...men hur länge skall ett par dumma öron få begränsa mig egentligen. Jag rustar mig med ljuddämpande proppar och åker. Det är väl bara att fara hem igen om det blir jobbigt...Ser fram emot det jättemycket...Sambons plånbok däremot känner sig lite nervös eftersom en viss "Hänglar-Marie" skall vara på samma träff *fniss*

Skönt att vara tillbaka i sin egen blogg igen...jag behöver den för att gnälla och skriva om roliga saker i.

Kram Katja

RSS 2.0