Lite mer kort

Trotsar att det gör superont i nacken när jag pysslar...det är så svårt att låta bli när vädret är dåligt,och skaparlustan brinner igen.
Det var länge sen jag gjorde en layout men jag har inte fotat så mycket på sistone. Det är bara så himla kul att färglägga och stämpla.

Har äntligen fått till det med mina coola pinuppestämplar. Jag är ingen rosaälskande tjej men av nån anledning är det just råååååsa jag älskar att scrappamed. Tillsammans med brunt och beige kan det inte bli fel :-D

Och tänka sig att pinupporna klädde i råååsa de med...så nu kan jag äntligen skapa med dem eftersom jag kan använda de romantiska papprena som jag gillar.


Bomshell stämpel "Mans ruin" Papper från s.e.i
Målad med Promarkers samt Polychromos


Bombshellstämpel "Butterfly Queen" Papper från sei som jag äääälskar.
Blommor från Prima och underbara Grungeboard från fantastiske...Tim Holtz  ;-D
Målad med Promarkers,Triamarkers och Polychromos.


Inte riktigt mina färger men fick ihop nåt till slut.
Stämplar från Bombshell. Papper BG-Boxer och blommor från Prima
Färlagt med Triamarkers, Promarkers och polychromos. Spets från Owe Jansson :-DÅ nu till det lite gulligare-De underbara hänglarna som jag är så beroende av....som så många andra med mig.

Hängel från sommar 2008 kitet. Papper från Basic Grey. Thickers från AC
och Grungeboard som jag chalkat och dekorerarat med blommor och brads.
Målad med Promarkers.

Ett kort jag blev nöj d med tänka sig...Älskar verkligen att jobba med dessa färger. Synd att min scanner är så usel så färgerna blir dassiga.
Papper från s.e.i, grungeboard,filtthickers och blommor från Prima. Färglagt med Promarkers och triamarkers och Polychromos.


Ett usch och fy så missnöjd-kort :-D Ville scrappa men hade liksom ingen inspiration trots de fina papprena. Inte mina färger helt enkelt. Dessutom kan jag ibland känna mig låst i hur jag skall göra upplägget och placeringen av allt.
En sväng till asamias scrapblogg eller Hänglarbloggen brukar kunna hjälpa oftast.

Tack för titten!
Lämna gärna en kommentar innan du drar vidare....

KORTVERKSTAD

Det är långt mellan gångerna som jag hinner eller orkar skapa. Scrappandet har kommit på skam för just nu tycker jag det är roligast att göra kort även om jag inte blir så jättenöjd men det är kul och går snabbt.

Har scannat av en del av de kort jag gjort de senaste dagarna och ber om ursäkt för de dassiga färgerna...Min scanner är inte den bästa...

Det var det. Som sagt var jag behöver nog öva massor, tycker det är svårt att dekorera och få plats med rubrik på kort. Älskar min Silhoutte mer och mer iallafall...det är så roligt med alla olika typsnitt och fina motiv.
Har kunnat hålla på med stompf och Beckers A utan allergi också...jihooo....

Idag verkar det bli fint, så jag skall vara ute och bättra på fräknarna sen skall vi åka och köpa avslutningskläder till Norton.

Ajöken!

RSS 2.0