Öppnar webshoppen

Det var längesen nu. Det har som det heter vart mycket nu. Förskassan ger sig inte och nästa vecka skall jag ut och jobba. Detta har inneburit hemsk stresspåslag för mig och alla spänningar gav mig nackspärr. Jag har oerhört ont och det har gjort tinnitus och ljudkänsligheten så jobbigt mycket värre. Jag sover dåligt mm. Så jag har inte orkat uppdatera eller hälsa på er i era bloggar. Mitt i allt besvärligt så kan jag nu avslöja att jag satsat på att starta eget och idag smygstartar jag med min lilla webshop. All försäljning av stämplarna kommer nu att gå genom butiken.

Det har funnits i tankarna ett tag men jag vågade inte riktigt men nu när det ser ut som det gör med min sjukersättning så slog jag till lite hastigt och lustigt. Det är roligt och spännande och jag hoppas ni kan hitta nåt ni gillar. Det trista var att sluta som DT hos Pia men nu får någon annan chansen.

I min shop som inte är helt klar ännu kommer att snart finnas tävlingar och jag kommer söka om gästande dts.

Kika gärna in i min shop: KATSCRAP


Kram

Ett Morfenkort

Detta underbart fina kort låg bland trista vita räkningskuvert i min låda igår. Jag blev såååå glad för jag har en lite tuff vecka framför mig pga att Försäkringskassan anser att Tinnitus inte är vare sig en sjukdom eller ett vidare värst svårt handikapp. Det som inte syns finns inte tydligen.

Så ni förstår att jag är lessen och arg och så bara låg detta fina kort där och gjorde dagen mycket lättare att härda ut.

Kram på dig Morfen!!
image291
Hur underbart som helst-Anna du är så duktig!!!!


RSS 2.0