Dags att uppdatera

En del har jag trots allt skapat även om det är väldigt lite mot förr när jag gjorde minst en lo per dag.
Men nu har jag äntligen fotat och slänger nu upp det jag gjort de senaste månaderna.
När jag äntligen får tummen ur så är det strålande sol mot vitaste snö så jag har tyvärr fått mycket ljusblänk i många av layouterna och har tyvärr tvingats fota lite snett för att undvika det värsta. Har inget photoshop på denna dator som är den enda med uppkoppling just nu så det blev som det blev...Nåja här kommer lite av det jag gjort.

image374
Älskad-Papper och annat material från Basic Greys härliga Two scoops

image375
En mycket enkel Lo som jag är väldigt nöjd med. Fotot på Norton är taget i somras i Mariehamn/Åland och det är så fint. Papper från Imaginisce rubons BG och det andra är utskuret med Silhoutten. Fåglarna från  en nyare QK die.

image377
Denna gjorde jag på Morlkarlaträffen. Temat var att scrappa på "Lycka" och det gjorde jag och vann en rolig stickermaker från Xyron, en sån som man vevar ni vet-Tack Engströms för den!!!
Jag var tvungen att åka hem tidigare än de andra pga att Norton och Nikki var sjuka och jag hade bara barnvakt till en viss tid. Så himla mycket roligare när Sofia kommer med en vinst till mig fast jag inte ens var kvar under röstningarna.
Papper från Fancy Pants, Brads från BG och MM. Grungeboardnyckel från fantastiske Tim Holtz,och rubons från Ac och Hambly. Thickers från AC.

image378
CHEEKY
Jag har både använt fotot och rubriken förr...Detta är en lo som också skapades på Morlkarlaträffen. Vi fick en kvart på oss att skapa nåt och det var smått hysteriskt på slutet när jag skulle leta bokstäver...fick på de sista med typ 3 sekunder till godo. Tackar fSofia för det eftersom hon hjälpte mig leta ;-D
Vann gjorde jag också...inte för att den var så bra gjord utan endast för att jag hade tur i en utlottning...*fniss*
Papper Sassa FrasLass, Qk,Primablommor, chipboard från Heidi swapp, blingbrads från MM.

image379
Oh Boy...Ännu en lo som jag bara gjorde jättesnabbt och totalt oinspirirat. Fick hem nya grejjer till shoppen och kände att jag måste ju scrappa nån gång. Trots allt blev jag nöjd med denna i all sin enkelhet.
Papper från MM och Imaginisce, blommor och knappar från MM, Floss KF,Thickers AC och band från Fancy Pants.

image380
Don´t stop the drama-Hade en helt annan bild av hur denna lo skulle bli men jaja man luyckas inte alltid med vad man vill. Oftast blir jag mest nöjd med det jag gör oplanerat.
Papper MM,bling Heidi Swapp,Blommor,knappar från Mm och autumn leaves,Chipboard Heidi Swapp och underbara Clearsiar från mina älskade Fancy Pants :-D

image381
Family- Ja en del av den. Hoppas inte käre papps kollar i min blogg...tror inte han skulle bli överlycklig över att bli upplagd här *hehe*
Denna lo är inspirerad från nån av mina utländska scraptidningar. Papper från Imaginisce,Rubons från Hambly,Clearstampsblomman från Imaginisce, vinylthickers från ACoch Prima Blommor
image382
En till Lo som jag inte är så nöjd med men jag visar den ändå. Märks det att jag är löjligt förälskad i rubons numera?!...;-D Gnuggisarna från Fancy Pants är så bra i kvalitén om man jämför med de man hade som barn på 80-talet. Fotot ser väldigt suddigt ut men det är det inte i verkligehetn bara så dumt fotoväder idag....Trist att lägga upp så dålig fotade och sneda los men vad gör man...
image383
Vårlek- Nästan precis ett år sen dessa foton togs på mina barn och deras kusin Liam.Då var det kallt men ändå snöfritt om man jämför med nu när det är så vitt så man knappt ser nåt annat än snö utanför fönstret.
Återigen Fancy Pants rubons...och inga mönstrade papper alls....Clarstampsblommor färglagda med Promarkers.
image384
Min lilla kalaspingla på väg till sitt första prinsesskalas med baaaaaaaaara andra små prinsessor :-D
Denna lo var oplanerad och jag är jättenöjd med den. Ääääälskar dessa papper från Imaginisce och äääääääääääälskar rubonsen från Fancy...:-D

image385
Å så ett kort med underbara hängelmotiv. Mest gör jag kort till barnen kompisar som fyller år och hinner inte scanna alla ibland eftersom de görs i sista sekunden...As usual...

Det var allt för nu...

Kram Katja

Huuuu så länge sen

Jag vet...jag är en usel bloggare och det är nog ingen idé att inbilla sig att jag kommer hinna bli så mycket bättre heller just nu.

Jag hinner inte. Vi har varit grymt sjuka i evigheter känns det som. Förkylningar, vinterkräk och förkylningar igen. Vi är 4 personer som smittar varandra om och om igen.

Så min prio ligger på barn och shop. Önskar det fanns mer tid till egentid,bloggande och scrapping men dygnets timmar räcker inte och sova måste man ju emellanåt.

I 1½ vecka var vi friska men nu är jag totalt förkyld igen med en täppa som satt sig på öronen återigen...Det är väldigt jobbigt eftersom balansen blir påverkad och hörseln har blivit väldigt dålig på ena örat...Detta gör att sirenerna och ventilerna i mitt huvud ylar högre än nånsin. Usch så jag gnäller...när jag äntligen skriver nåt så gnäller jag,,,,förlåt för det.

Om jag får ett stooooort påskägg med choklad i kanske jag blir lite gladare och snällare ;-D

Jag har pysslat liiiite och slänger upp det jag fotat/scannat här.

GLAD PÅSK PÅ ER!!!!!

image372

image373

RSS 2.0