SNÖ & Smällare...Inget kul alls...

Tro det eller ej...men det snöar här..Micke ringde från jobbet vid 21 tiden för att meddela detta och jag trodde han skämtade men neeejdå...Det har verkligen varit kallt idag så jag är inte förvånad men det är ju inte roligt när man vill ut och påta i rabatterna och åka till plantskolorna och shoppa.

Fast idag har jag hållit mig inne...det är en sån där dag som jag med min tinnitus/ljudkänslighet inte alls gillar och  det smälls i tid och otid. Det började redan i förmiddags. En av grannarnas son var ensam hemma och roade sig med att smälla smällare efter smällare. Vid några tillfällen såg det inte riktigt ut som han visste vad han höll på med.  Och jag tänkte att det kunde gå riktigt illa. Jag fattar inte hur man kan tillåta så unga killar hantera smällare och raketer. Och dessutom mitt i ett villaområde.

Nu låter jag väl som värsta gnälltanten men jag tycker det är riktigt jobbigt och jag vet så väl vad en endaste liten smällare för nära ett öra kan innebära. Och det kan ju hända värre saker än att man förlorar hörseln eller får leva med ständigt tjut i örat....
Detta blev i tristaste laget men jag är verkligen jätterädd för att få min hörsel mer fördärvad än den redan är. De 6 olika ljud jag lever med ständigt i mitt huvud räcker liksom. Ännu oroligare är jag för mina barns hörsel. Tinnitus blir bara vanligare och vanligare bland barn och ungdomar och jag tycker det är sorgligt för det påverkar ens liv så mycket. Tyvärr är de allra flestas kunskaper om detta väldigt dåliga.

Som tur är så kan man dagar som denna stänga in sig och scrappa ;-) . Då glömmer jag både smällare och tinnitus en stund...Jag är så glad över att ha funnit denna hobby som gett mig lite vardagsglädje tillbaka samt nåt som är mitt samtidigt som det förhoppningsvis glädjer andra också.

Kanske kan den här lille filuren muntra upp...Visst ser det ut som han ler en aning där han sitter med huvet på sned...?!....så söt...
image121

Offline mm

Jag har vart utan internet flera dagar...huuu vad hemskt det är. Jag är totalt ínternetberoende och idag blev det riktigt jobbigt. Som tur var hann Micke fixa till en ny kabel och nu är jag online igen...Ääääntligen.
Under denna tid har jag missat omröstningen av Bloggutmaningen som sanna höll i denna gång. Nu vet jag att det var Jeja som vann. Grattis tjejen. Skall bli kul att se vad Du har för utmaning åt oss.
Jag har även missat en Cybercrop som jag så gärna velat vara med i. Nåja det är som det är.

Vad har hänt annars då...?! Tja 2 av rummen i utbyggnaden är tapetserade...det blev skitsnyggt, nu skall vi bara komma överens om hur arbets(scrap)rummet skall  inredas....hmmm...En del vilda diskussioner väntar det är ett som är säkert :-)

Vi har även kommit en bra bit med den stora nya altanen. Skall lägga ut nya foton senare. Äntligen får vi en uteplats, det har jag saknat länge nu.

Jag har inte scrappat nåt nästan denna veckan, jag har knåpat lite då o då med minialbumet till mamma på morsdag.

Får se om jag hinner få nåt scrappat under denna veckan istället.

Visar några foton tagna under veckan:
image117
cowgirl?!
image118
Vi har hyresgäster  i år igen!!!
image120
Pirat-Norton

Scrapträff i söndags

Tack tjejer för en trevlig träff och till Anna för god mat och Elisabeth för intressant och mycket smarrig efterrätt....

Äntligen online och äntligen kan jag ladda upp foton igen.

image116
Här är hela scrapligan: Jag med Annas lilla Engla i famnen, Linda, Anna, Åsa och så Elisabeth.

Hoppas vi kan ses snart igen...och att jag får lite mera gjort.
Mitt scraprum börjar arta sig så nästa gång ses vi kanske hemma hos mig.

Tack...

för alla fina inlägg om mina alster. Det är så roligt och jag blir väldigt glad och rörd av alla fina kommentarer. Det är härligt att få cred för sitt skapande och ni ger mig självförtroende och ännu större skaparlust.

Idag har jag beställt ett kit med hänglarstämplar...japp nu skall jag ge mig in på den banan med...får väl se hur det går. Tycker det verkar så svårt men måste bara testa för jag har sett så mycket fina kort ute i bloggar mm så jag är så himla inspirerad och sugen...Nackdelen med mig är att jag vill kunna allt på en gång.


...en layout för idag...

Den här gjorde jag till Scrapaddictes tävling, tyvärr ser den konstig ut i upplösningen på deras sida...kanske skall jag maila om det?!. För det är lite trist att den inte är perfekt...Är ganska nöjd med den här säger jag lite lagom skrytsamt...och ödmjukt ;-)

image115
I´m blessed with an angel-Dold journaling bakom fotot.


Fler los för dagen-En publicerad på Scraputmaningen...

Oj det här blir en bra dag...Av de lo:s jag skickat in till div utmaningar så har en blivit utvald för publicering på Scraputmaningen. Tänk att jag blir så glad för det....det är ju så roligt att nån verkligen kan tycka att man gjort nåt fint som duger att visas upp. Det är nästan så man blir mallig och odräglig på kuppen ;-)

Här är den iallafall. En Lo som är skapad efter en Färgutmaning där man skulle använda blått,grönt och vitt.

Blå vindar & Hav
image114

Scrapträff idag!!!

Idag skall jag träffa bruttorna från studiecirkeln. Det var längesen nu för jag har inte kunnat vara med de senaste träffarna.
Skall bli så skoj att se vad de har skapat sen sist...dessutom skall jag ta en massa foton på dem vare sig de vill eller inte ;-D
Barnen skall jag dumpa hos brorsan så de kan busa av sig med sin lille kusin Liam.

Har scrappat rätt friskt denna veckan som passerat. Det allra mesta till olika utmaningar och vi får väl se om nåt blir publicerat eller inte.

En lo har jag iallafall gjort efter eget huvud, utan skiss eller nåt bara för min egen skull och den kommer här:

KUSINER
image113

Lo till Bloggutmaningen

Som nu hålls på SannaF:s blogg. Har scrappat ganska duktigt denna veckan men bara till utmaningar så de kan jag inte visa ännu.
Men denna slänger jag ut nu...eftersom jag har så dåligt tålamod.

Sannas utmaninfg var fri men man skulle använda akrylfärg. det var en riktig utmaning det. Jag gillar att måla och teckna men det har legat på  is i mååånga år och jag har varit lite feg med akrylfärgerna på layouterna. Detta var en så rolig lo att göra och all inspiration bara rann fram...

Jätteroligt, tack för det Sanna!

image112

Tävling på Ateljé Lektyg & Hantverks blogg

Missa inte denna skisstävling.
Skissutmaning hos Lektygoch hantverk (6/5-07)   

Dagens bild-men är det inte Sickan...?!

Laddade ur foton från i helgen...kolla in Nikki...Så fin och rolig bild...Denna skulle jag vilja scrappa....Synd att hon är så smutsig jämt ;-). Här hade vi förvisso varit i skogen och grillat korv och busat...

image111
Nikki-Lee, stilla en sekund.

Måste bara...

nämna att jag älskar Sassa Fras Lass papper...Jag har ett gäng nu men måste köpa flera...de är sååå snygga. Andra älsklingar i mitt scrappande just nu är annars mina Akrylfärger från MM och alla dessa fina blommor som finns med på många av mina los.
Jag har scrappat ett minialbum med foton på barnen i, detta skall mamma få till morsdag tänkte jag. Har även scrappat till olika utmaningar så dem jag inte visa ännu.

Ateljé Lektyg & Hantverk där jag har mitt scrapdesigner-uppdrag har nu i dagarna uppdaterat i shoppen med just Sassa Fras Lass & många nya fina blommor. Det finns även hel del fina stämplar att välja mellan också. Samt massor av qk.....bla tång med alfabete till ett mycket bra pris. Kolla gärna in på deras nya blogg med nyheter och snart skall det bli tävlingar. Till Bloggen.

Jag är så himla nyfiken och sugen på att lära mig att göra egna kort,PP-tavlor etc...Det finns så många fina stämplar att färglägga.

Idag testade jag att använda Clearstamps på en lo...Jättesnygga florish från Autumn Leaves.
Tyvärr har jag fel stämpeldyna och tryckte nog för hårt för det blev smetigt. Men det är bara att fortsätta öva.

Bloggutmaningen-Del 2

Nu är Sannas bloggutmaning upplagd på hennes sida. Hon har kommit på en riktigt rolig och utmanande uppgift åt oss. Delta DU med, det är jätteroligt. Senast den 27 april kl 24.00 skall bidragen vara klara.
Läs mer här. 

Lycka till...nu skall jag börja klura på mitt bidrag.


Oooh vad glad jag är...

Man skickar ju in så mycket till utmaningar hit och dit och det är vi många som gör så när man blir publicerad blir man så stolt och glad som man nästan känner sig odräglig.... ;-)

Kikade precis in hos Swescrapbook och denna veckan blev jag äntligen utvald att få visa min lo på deras sida.
Min lo fick vara med bland 4 andra grymt snygga alster. Åh vad glad jag blev :-D.

Här är min lo. "LIlla Gumman min" (önskar jag kunde säga att jag tagit fotot själv men det är ett dagisfoto så det känns nästan som jag fuskar):

image110


Röstningen är klar och den nya utmanaren är.....

Har haft lite modemstrul så jag blev lite sen med kungörandet av vinnaren men här kommer det.

Vinnaren blev...."trumvirvel....." SANNAF med sin underbara Lo "FILUR". Stort GRATTIS till dig. Nu väntar jag med stor spänning på vad du skall hitta på för utmaning inför nästa omgång av Bloggutmaningen.

Förutom att Sanna håller i utmaningen nästa gång så får du även en liten vinst. Du får välja mellan nåt utstansat av mina BK alfabeten eller nåt av mina andra dies från QK eller Bosskut. Jag mailar dig sen.

Ännu en gång vill jag tacka er alla som gjorde denna bloggutmaning tillsammans med mig, det har varit jätteskojigt. Alla bidrag var så fina.

Grattis igen Sanna! Nu får vi hålla utkik på din blogg de närmaste dagarna.

Kram Katja

Här är den fina vinnar-layouten!
image109

Ute hela dan

Vilket underbart väder, 23 gr varmt har vi haft här i Gävle. Jag & Barnen åkte med min bror och hans tjej och son till hemlingby och grillade, gick naturstig och njöt av sol och lugnet. Micke jobbar nätter så han fick sova i lugn och ro för en gång skull.
Imorron skall jag till svägerskan och bror igen. Barnen leker så bra tillsammans och vi skall premiärgrilla i deras trädgård....mums. Jag är så glad att de äntligen flyttat lite närmare.

image106
Brorsan,Jessica,Liam och Norton på väg att traska naturstigen,Hemlingby.
image107
Jättenyckelpigor...Nikki,Norton och lilla kusin vitamin...



Röster har det strömmat in idag. Men jag vill ha fler. Imorron utser jag vinnaren. Kan avslöja att alla har fått röster och att det just nu är väldigt jämnt mellan de 2 som fått flest...mer än så säger jag inte ;-)
Det skall bli väldigt intressant att se vad vinnaren har för utmaning åt oss under nästa vecka....



Jag är verkligen på hugget...har gjort 2 los igår och har ett minialbum på G. Köpte ju minialbum-diesen häromdan...Love it!!!!

image104
Försökte mig på en annan stil. Tänkte göra en tuff, pojkig & stilren lo med alla mina nya grafiskt mönstrade papper...men särskilt stilrent blev det nog inte. Detta är jag helt enkelt jag bara måste lull-lulla mina layouts ;-)

image108
Kolla på Oss.


Den första bloggutmaningen är avslutad-RÖSTA på DIN favvis


Hej alla!

Ni som var med och som inte var med, snälla ni hjälp oss att avsluta denna första Bloggutmaning med en hejdundrande omröstning. Den som får flest röster får hålla i nästa utmaning samt får en liten vinst av mig.

Det har vart en jätterolig vecka och spännande att kolla mailen efter nya Lo:s.

Rösta kan man göra antingen genom att maila mig, (jag kommer inte berätta för nån hur den o den lagt sin röst), eller rösta direkt på bloggen genom att lämna en kommentar.

RÖSTA!!!!

Maila:
[email protected]

Scrolla ner på sidan för att se alla fina los som kommit in under den gångna veckan...lämna gärna en kommentar och rösta på den du anser har gjort den bästa lon...Vilket är ett svårt val.

För att rösta på Din favvo maila din röst till: [email protected]   om du vill rösta öppet kan du göra det i kommentarsavdelningen.

Jag tänkte utse vinnaren ca 12,00 söndag den 15 april. Den som vinner får sedan lägga upp datum och regler för nästa utmaning.

Tack för besöket!!!


Både roligt och tråkigt

De senaste dagarna har det varit både roligt och lite sisådär. Det roliga är att att jag shoppat en massa. Flera nya dies från QK:s rev. som jag önskat mig länge. Det blev: Minialbum,tabs,arrows och Cirklar nu saknar jag några alfabeten och de lär dröja för de är såååå dyra. Jag har även fått hem så mycket snygga papper från AC,Scenic Route,3bugs och sassafras etc...och äntligen har jag fyllt på med bazzill och Bazzill Bling....fick en smärre överdos av rosa papper...Vad har hänt med mig?!.

Mitt ialla shoppinghysteri så har jag beställt 2 stora förpackningar med olika Prima blommor...Varför har jag tagit 2 av samma??? måste blivit förvirrad ;-) Ids inte byta dem så jag behåller dem. Tänkte att de räcker längre och så kan jag slippa snåla med lagren av blommor.
Här är lite av mina nya förvärv:


Fick hem en sändning foton som jag tagit med nykameran. Inser att jag måste lära mig kameran för att ta bra bilder och jag får nog byta firma för framkallning. Har fuji och färgerna är inte så 100 precis. Men några fina foton blev det som skall scrappas.

På sistone har det vart så många utmaningar så jag får nog slå av på tempot lite, man kan ju inte vara med på alla...meeen det är ju så himla roligt.

Här är min senaste Lo. Till en lifttutmaning på Svensk scrapbooking.

image94



Det tråkiga är att jag skall avboka resan till Cypern som jag och Norton skulle göra i juni. Den största orsaken är ekonomisk...vi har mycket utgifter just nu och en resa känns lite för lyxig. Men det finns även andra skäl och det är att jag känner att det blir svårt att vara ifrån Nikki så länge. Hon är lite mammig och hon har redan visat att hon är lite lessen för att hon inte får följa med. Dessutom har mina öron bråkat en del på sistone och Nortons öroneksem ger sig inte så näää det känns som att jag vill inte flyga nu med så mycket oro. Kanske blir det en resa i höst eller en för hela familjen nästa år...Dumt att resa i juni...det kan ju vara hur fint som helst hemma då....eller hur?!

Idag var jag till vårdcentralen för att ta reumatismprover igen...jag har haft ont länge nu men dragit på det hela men man måste väl ta tag i det ändå....Jag hatar att ta venprover och inte blev det bättre av att de blev tvungen att sticka i mig 4 ggr  innan jag gav iväg nåt blod....jag har härligt blå armveck kan jag meddela...AJ!!!
Nu hoppas jag att all värk bara beror på att det skall bli vår och sommar.
Här i Gävle har det vart strålande väder sen i eftermiddags och de lovar vackert väder hela helgen. Då skall vi vara ute och fota och leka.


Dagens bild

image93
Detta foto tog jag samma helg som jag fick min nya kamera. Av massor av dåliga foton så blev detta så himla fint. En lyckträff av massor av avfyrningar med kameran...
Bara mina nya scrappapper kommer så hoppas jag hitta det perfekta pappret så jag kan göra en Lo med den här bilden på Norton.
Man kan tro att detta är en vinterbild men det är knappt 3 veckor sedan fotot togs. Vi var i en lekpark och där fanns en liten otinad snöhög kvar...kanske den enda i stan?! ;-D

Dagens LO-En hyllning till fjuniga frisyrer & mjuka blöjrumpor

Denna Lo gjorde jag Scrapaddicteds Bloggutmaning där man skulle inspireras av en annons.
Jag hade lite svårt att komma igång men tillslut blev det en Lo av pappersspill. Det har ju blivit en del av den varan under det halvår jag scrappat ;-D

image89
Kanske inte det mest givna kort att scrappa med en blöja i bakgrunden, men Nikki ser så gosig ut och det blev ändå en lite rolig lo av det hela. Jag tycker alla foton kan scrappas....nästan. Nu är det bara att hoppas att juryn gillar den.

Bloggutmaningen-Bidragen

Min Skiss                 Min LO
Klicka för större bilder.


Åååå, vad roligt. Nyss rasslade den allra första tolkningen av min skiss in  till denna första omgång av"Bloggutamningen."


Den är gjord av Veronica aka Hilda* Stina

Så här skriver hon om sin LO.

"Här kommer mitt bidrag till bloggutmaningen. Det var en härlig skiss att jobba efter, jag har följt den rätt så på detaljen.
Det är min son Melvin när han ligger och luftar sin underbart goa rumpa. "

image85

Min kommentar: Vilken härlig bild, vem har inte foton på gullrumpor ;-)
Jag tycker att du matchat färgerna jättebra och det röda lyfter de annars lugna nyanserna i din Lo. Jättefint!.


Här kommer ännu ett bidrag till skiss-tävlingen. Denna gjord av Morfen.

Det är på hennes man i yngre år. Så här skriver hon: "Här kommer mitt bidrag till din skissutmaning. Det fick bli en avskalad variant eftersom fotot var så stort".

image86

Min kommentar: Härliga färger och rubriken är sååå snygg. Vilket jättefint foto och det måste vara roligt att få scrappa det. Riktigt snygg Lo.


Idag kom det det 3:e bidraget inramlandes i min e-låda. Denna lo är från Jeja och handlar om henne själv. Ett foto från 1970-talet. Kolla in modet...;-D Härligt tycker jag!!!

Så här skriver Jeja:

Jag fick en bunt foton av min farbror för ett tag sen, kopior på foton han
tagit när jag var liten, och de försöker jag scrappa till min BOM.
Just det här fotot var väl inte det enklaste att ge sig i kast
med, med tanke på alla färger på kläderna. Kan inte begripa hur man kan sätta
på en unge en tröja i gult, grönt och lila, blårutiga byxor till det, och som
pricken över i, illrosa strumpor! Men visst ser det ganska kul ut =-).

image88
Min kommentar: Vilken härlig lo och att du lyckats att få ihop mönster och färger på pappret tillsammans med foto så bra "trots allt". Roligt att ha så bra foton från sin barndom att scrappa. Jättefint Jeja.

Här kommer
Mettes tolkning av min skiss, tänk så glad hennes Classe skall bli av denna lo tillägnad honom.
Så otroligt fin, har du kommit på dikten själv?!. Jag blev alldeles varm och tårögd så fint tyckte jag detta var.
Även Mette valde lågmälda papper till sin lo. Jättefina kombinationer, och jag älskar hjärtbradsen de använder jag ofta själv....

image90


Än är det 1dagar kvar och jag hoppas få se fler tolkningar . Skall bli så spännande och se vem som tar över bloggutmaningen efter mig...

Jag hade ju helt missat att göra reklam för den här bloggutmaningen  på Scrappiz men jag gjorde det imorse. Det blev såklart lite i sista sekunden nästan men Fru Grip nappade och tog sig tid att scrappa efter min skiss. Och här kommer den, en jättefin vårlayout med härliga små vårkrokusar som sticker upp bland stenarna...Fina färger  och ett kanonfint vårfoto. T

image102


För er som av en eller annan anledning kikar förbi och ser alla dessa fina alster klicka gärna in på tjejernas namn för att komma till deras privata bloggar. En massa härlig kreativitet och inspiration råder hos dem alla...Garanterat!

Även SannaF hann med att göra en helt underbar tolkning av min skiss.Har haft en hel del krångel med blogg.se idag men nu äntligen så kommer ditt bidrag här Sanna.
Jag gillar verkigen färgkombinationen rosa och brunt och fotomattan du gjort är jättesnygg och gav iallafall mig lite nya ideér . Se bild högre upp.





Glöm nu inte att rösta!!!! Ni kan gärna skicka er röst till mig och jag garanterar anonymitet. Vill ni kan ni rösta genom att lämna en kommentar.

Lycka till tjejer & tack alla för att ni ställde upp på min idé, det har varit så roligt och spännande att öppna mailen den här veckan!!!

Lite uppdatering och lite gnäll...

Hej o hå...snart är påsken över. Jag har inte haft tid att uppdatera på bloggen på ett bra tag. Scrappandet har legat nere rätt länge för att vara jag. Dels för att jag haft en svacka helt och hållet. Jag har haft en mycket jobbig "tinnitus-perod" samt ont i leder och muskler i snart 2 veckor nu. Har känt mig allmänt hängig och lessen. Det är som att jag håller på att få influensa men det bryter liksom inte ut....eftersom jag inte är  "dödssjuk" som sköterskan på hälsocentralen kallade det så får jag vänta över en vecka på en läkartid. Att bara få en hälsoundersökning är omöjligt här där vi bor.
Det blev inte så värst mycket påskfirande, Micke har mest jobbat med bygget, ungarna har oxå vart lite hängigia och ville inte ens klä ut sig...vi har tom godis kvar i påskäggen. Vi var och åt middag på grekiska restaurangen en dag och sen köpte vi färdig sill och färdiga köttbullar (höjden av lathet)etc och bjöd Mickes styvfar på då han var här och drog ny el åt oss i utbyggnaden. Nu fattas bara lysknappar och inkoppling sen är all el klar. Förhoppningsvis får vi tapetserat och fodrat runt dörrar och fönster den här veckan. Vi skall köpa golvvärme och golv sen så är det klart att flytta in i den nya delen....Vad härligt det skall bli med 25kvm till efter att ha bott så  trångt så många år.

Snickarna har vait här och rivit och sågat med motorsåg och sånt så min scrapvrå blev undanskuffad ett par dagar. Nu väntar jag på massor av nytt papper som jag beställt samt lite nya foton tagna med nya kameran. Inspiration och scraplust kommer väl tillbaka när detta väl infinner sig i brevlådan kan jag tänka.
Detta är det tristaste med långa helger, att allt stannar av och beställningar man längtar efter dröjjer och affärer man vill in på är stängda.

Har köpt nya lampor på Ikea till hela utbyggnaden, vi har valt ut tapeter (vi kom överens tillslut). Jag har även köpt en ny cykel. Tog en provtur igår med Nikki-Lee, jag har inte cyklat på 15 år...det var lite ovant nästan och herre vilken mjölksyra jag fick i benen...på direkten. Ja, shoppandet har iallafall inte legat nere...nu får vi lugna ner oss ett tag.
Jag väntar på lite värme nu så man kan komma ut och fiffa till barnens lekstuga och grejja lite i stenpartiet men det har vart kallt här ett bra tag nu. Det har blåst i det närmaste storm, haglat och idag kom det lite snöflingor....

Gjorde ännu en lo lite hastigt till Swescrapbook, den kom inte med denna gången heller...Så här kommer den:

image84
SPRALLISAR


ANG. BLOGGUTMANINGEN


Kan vi skjuta på slutdatum? Hade helt glömt bort påsken och vi har nu fullt upp med snickare här som river väggar och beter sig ;-) Hinner knappt sitta vid datorn nåt och det är sånt oväsen att jag får fly hemmet titt som tätt..


Kan vi ha slutdatum NÄSTA fredag istället?. Och ny utmaning måndagen efter?

Kram.


Dagens Lo

Denna gjorde jag i förra veckan efter en skiss på Swescrapbook. Såg efter att jag fotat på bilden att pricken över i:t trillat av...men orkade inte fota om.

GULLIGAN
image83
8 månader och solskenet själv trots att han är nyvaken...Det var då det kan jag meddela ;-)

Bloggutmaning-Påminnelse & Uppdatering

Bloggutmaning


Många är vi väl som gillar att delta i diverse utmaningar i olika forum och webbshoppar. Jag skickar nog in massor varje månad. Och det kommer jag fortsätta med för det är ju så roligt och inspirerande.

Men det är många som tävlar om äran och priserna och det är svårt att få visa upp ditt arbete. Men det är alltid lika spännande att se om man kommer med.


Jag är ganska ny som scrappare och letar inspiration på det här viset då jag ibland kan känna att jag saknar nya ideér och att alla los ser likadana ut.

Har en tid tänkt att det skulle vara roligt att starta upp en slags Bloggutmaning, jag ritar mycket skisser själv och letar gärna efter annonser eller los att lifta ideér ifrån.


Så nu gör jag ett försök. Jag lägger ut en skiss som jag ritat och min Lo gjord efter skissen. Om några vill delta skulle det vara jätteskoj.

Jag tänkte så här: Att ni skickar in era bidrag till mig, jag lägger upp dem i min blogg på måndagen och vinnaren skall vara utsedd på fredagen och vinnarens Lo får ligga kvar en vecka till. Då har vinnaren lördagen och söndagen på sig att klura ut sin utmaning.

Den som vinner får av mig en liten symbolisk vinst  i form av en valfri RUBRIK eller NAMN eller liknande, som jag stansar ut. Jag har 4 alfabeten från BK vinnaren får välja mellan.
 

Om vi blir flera så kan man väl ha en direkt omröstning på bloggen, annars får den som gjort utmaningen utse vinnaren...Hur vi löser detta måste vi nog tänka på, det går ju inte att rösta anonymt direkt på bloggen.


Jag tycker detta vore en jättebra chans för oss scrappare att lära känna varann och få mer aktivitet i de privata bloggarna och vid pysselbordet.


Vad säger ni om detta har ni lust att hänga med på min idé?!.


Kram Katja



Här kommer skissen samt min tolkning av den. Man kan tolka skissen hur man vill. När du mailar den tänk på att förminska bilden och beskära den och gör gärna om den till JPEG-format. Skriv kort om vad lon handlar om och hur du tänkte när du gjorde den. Skicka in ditt bidrag senast fredag den 13:e april till: [email protected]

image82image81

Lite foton från de senaste dagarna

image79
Klätterapor
image80

POOLARE

image78
POOLare- När vi var till Cypern i höstas så blev barnen kompisar med denna gullige kille. De badade och busade i Poolen hela veckan. Scrapliftad från en Lo på Scraputmaningen.

Aldrig ska jag sluta älska dig...

image77
Romantisk Lo. Rubriken tagen från en låt av Jonas Gardell som är en av mina absoluta favoritpersoner. Tycker texten till denna låt är så himla underbar, precis som min Norton.
Använde denna Lo i en tävling då den speglar lite av min scrapstil, den räckte tyvärr inte ända fram så jag kan nu lägga upp den här.

Några Los ifrån den gångna veckan...

image75
YOGHURT-När Nikki får välja. Gjorde denna efter en reklamannons-utmaning på Scraputmaningen.
Detta är ett gammalt och dåligt taget foto på Nikki som aldrig skulle ha scrappats men det var så klockrent till en reklaminspirerad Lo.

RSS 2.0