Saknar gulliganerna....

Mina barn är med sin dagmammegrupp och lever friluftsliv i regnet...De skulle bo i stugor och ha det mysigt...När vi kom dit visade sig stugorna vara sk sovstugor utan bekvämligheter...Ni skulle sett minen på mina barn...och förmodligen på mig med.
Huga där skulle då jag inte sova över om jag slapp. Kanske är jag lite för bekväm av mig men jag är inte mycket för friluftsliv och primitiva utmaningar.
Som tur är så fanns det en sidobyggnad med lite bekvämligheter så de kan värma sig och gå på toa mm.
För blöta är de och givetvis hade jag packat för lite ombyte.

Så nu sitter jag här och undrar hur de har det, hur det skall bli inatt...de har sovit borta en endaste gång utan mig...och det var hos min brorsa.
Eftersom jag hade glömt deras gosedjur så åkte jag ut till Campingen och lämnade dem och för att se om Nikki ville hem (hon var lessen igårkväll och imorse). Det var blöta och rejält lortiga barn som mötte mig men de var oxå glada och ville stanna över natten. Jag är liiite tveksam om Nikki egentligen ville eller om hon bara sa mmmm för att hon kände sig tvungen. Det var med blandade känslor jag lämnade dem kvar med sina kompisar på Campingen...Dessutom så skall Micke iväg och jobba natt, så jag blir helt ensam...hu...hur mycket ångrar jag inte nu alla dessa skräckisar jag alltid envisas med att hyra.

Isch vad jag saknar dem och oroar mig...har riktigt ont i hjärtat och i maggropen...är jag sjåpig?!.
Jag vet att de kommer vara så stolta om de fixar den här natten, de måste ju bli stora och klippa av en del av banden med den här gammla hönsmamman...det är ju så det ska vara...men det är ju jobbigt ändå...De är ju alltid bebisar för mig.

Tänkte att nu skall scrappas järnet...men det är bara jobbigt att titta på alla foton av de där smilande och underbara ungarna som retar mig till gallfeber och får huvudet att koka rätt ofta numera...då önskar jag mig lite egentid...nu har jag det och då sitter jag här och gnäller....

Visar upp ett kort som jag gjorde för ganska länge sen...jag tänkte inte visa det för jag är lite missnöjd med det.
Att göra egna kort är svårt och jag beundrar verkligen er som har kläm på det. Jag övar på för det är väldigt roligt. Att måla och färglägga är också ganska avkopplande.
image154

Bloggutmaningen-Min verision och det första bidraget

Först min Lo. Fotot föreställer Norton, vi satt och kollade på schlagerfestivalen. Han var lite konfunderad över Ola Salos utstyrsel och försvann in i sitt rum. Kom tillbaka utklädd till the Ark som han sa...och så spexade han lite så kameran åkte ju fram...såklart.
Rubriken valde jag eftersom han ändå gillar Lordis låt bättre och tycker monsterrockarna är häftiga och läskiga.
Min lo är såklart utom tävlan.
image153


En superläcker Lo damp ner i min mail idag. Så här kommer det Jejas härliga bidrag till denna omgång av bloggutmaningen:
image152
Bad to the Bone.

Bloggutmaningen-Pinnen tillbaka hos mig.

Fru Grip drog lott om vem som skulle föra bloggutmaningen vidare och det var mitt namn som stod på lappen. Har aldrig vunnit nåt i en lottdragning...så det var ju roligt.

Jag har redan färdigställt min inspiratiions-Lo till utmaningen men det är så grått och trist så det går inte att fota nu. Så jag lägger upp den imorron.

Här är min utmaning till er:



* Använd en låttitel /refräng eller en titel från en känd film som rubrik.

* Pappersdodla, alltså du skall skapa din "doodle"själv.

Bidraget skall vara mig tillhanda senast lördag den 9 juni kl 20,00. Vinnaren utses på måndagen 11 juni.

Med hopp om många deltagare. Både layouts/altered/digiscrap och kort är välkomna.

Maila ditt bidrag till: [email protected]

Morsdag

Snart är den slut...morsdag. Egentligen är det kanske lite fånigt att fira mamma en dag på hela året. Jag menar det är ju mamma vi snackar om...nog förtjänar väl en mamma lite uppskattning varje dag...Tänkte på att som i morse tex...då fick jag ligga och dra mig till klockan 10 innan gulliganerna väckte mig.
De hade förvisso ätit godis till frukost....det hade de aldrig fått om jag sett det...men visst var det ju pga morsdag de lät mig tryna kvar...?!*S*
De har verkligen ansträngt sig hela dan för att inte bråka med varandra som de vanligtvis brukar och jag har fått både ett fång maskrosor och teckningar och slutligen en middag på Grekiska. Jag hann scrappa lite grann också. HAr slutfört ett par stycken men har massor av projekt på gång. Några planerade för egen del och så har jag några dt-uppdrag till Ateljé Lektyg och hantverk som väntar på mig. Fick ett gäng jättefina somriga papper av Pia häromdan.
Appropå det så bör ni gå in och kolla i Lektygs blogg. En ny tävling med fina priser är i gång.

Här kommer en lo som jag gjorde med tanke på morsdag. Älskar det mönstrade pappret från Scenic Route....

image151
Jag har guldkant på tillvaron-Oftast iallafall...:)

Bloggutmaningen fortsätter

Nu är den hos Fru grip. Än har du nån dag på dig att delta. Och glöm inte att gå in och rösta på den du tycker skall ta över stafettpinnen. Denna gången var det en skissutmaning och mitt bidrag ser ut så här.
image150
PIRATDRÖMMAR-Ännu en Lo till Piratalbumet.

Dagens Lo

Skickade in flera Los i mars till Scrapbooking mm. Jag fick aldrig nåt svar på en endaste lo...inte ens ett nej tack så jag antar att det är ok att lägga ut dem här.

Börjar med denna idag, som jag skickade in till tema Stjärntecken. Det syns att denna är fotad med min gammel kamera så jag får nog fota om den vid tillfälle.
Tycker att det är lite lustigt att Norton & Nikki-Lee är födda i Tvillingarnas tecken tvillingar som de är....:-D
image149
Tvillingarna-Både i stjärnorna & här på jorden....

Norton och Nikki blev 6 år 22 maj

...vi firar dem fortfarande...eftersom de fyllde år i tisdags och alla jobbar mm så blir det att folk droppar in nu och då..De fyllde 6 år, kan inte fatta att tiden går så snabbt. Det var ju bara runt hörnet de var pyttesmå kaffebönor på ultraljudsskärmen ju....Helt otroligt. Till hösten blir det Montessoriskolan...de blir så stora. På ett sätt är det skönt att de växer upp och blir mer själständiga, på ett annat vill man ha dem små lite längre.Men hur stora de än  blir så kommer de alltid vara bebisar i mitt hjärta.

I helgen kommer den släkt som ej kunnat komma under veckan och helgen efter det så skall vi ha barnkalas på altanen som skall stå klar tills dess och vi hoppas på strålande väder såklart. På måndag firar de med dagmammegruppens alla barn. Så det är presentöppning nästan varje dag....Varför är det inte så när en annan fyller år?!. Jag vill oxå fira en hel vecka :-D

Nåja, här kommer lite foton från i tisdags.

Gomorron!!! Sång & frukost på sängen. pappa jobbade natt så då fick de sova med mamma som är mörkrädd *S*
Vad har duuuu fått?!
Hallontårta-Känns meningen "Bara en smaaaal bit..." igen?!...det blev många smala bitar för egen del kan jag meddela...hrm...
image147
Samarbetet fungerar ibland....
image148
6 år tillsammans har vi haft!!!!! Älskade små pluppisar.

Dagens Lo

Denna lo gjorde jag för nästan en vecka sen till SweScrapbooks färgutmaning-Men glömde skicka in den...Låg och läste senaste Scrapbooking-MM igår när det bara slog mig...Jajustja!!! Vrider på huvet och kollar klockan....00:01...haha typiskt va?!. Den skulle ha varit inskickad senast 00:00 igår alltså...
Hursomhelst så hade jag ju inte kunnat fota ev den nåt vidare i nattmörkret iallafall så...Då får jag lägga ut den här istället- Dä ä mycke nu ;-D
Utmaningen passade mig annars eftersom man skulle scrappa i färgerna rött, svart och vitt vilka jag tycker är härliga att kombinera. Tyvärr blev den inget bra i färgerna vid fotningen men jag orkar inte göra om just nu.

image143
Älskar ditt leende.

Vunnit min första pristävling!!!

Är så glad. När jag äntligen fick tid att sätta mig vid datorn igår så hade jag fått mail från Scraputmaningen. Jag hade vunnit med min LO "Hanvsvy" som finns längre ner på bloggen. Jag har vunnit ett hemligt paket från Scraproom. Det är såååå spännande och jag är så himla glad...det är fånigt men det liksom pirrade till i magen av glädje.
Att det blev just den Lon är ju oxå rätt roligt, eftersom jag skapat dekorationerna själv...sömnig som tusan kl 8,00 på morgonen...Jag fnissade gott när jag gjorde den. Kunde väl aldrig drömma om att den skulle vinna nåt pris!!!. Den tog inte så himla lång tid att göra heller, 30 minuter eller nåt. Trodde att om jag skulle vinna så kanske det skulle vart med Margueriten...den kämpade jag med...men det var ju för att symaskinen inte ville va med....
Hursom så är jag himla glad och längtar efter mitt hemliga paket.

Dagens bidrag till Rallyt

Oj så jag har kämpat, ställde klockan tidigt för att komma upp och göra minst 3 bidrag till...men tekniken falerade. Picasa som jag använder att redigera i har bangat ur totalt och klyver mina foton eller lägger på regnbågens alla färger över bilderna....*suck* Så jag har fotat om och om och kämpat med Picasa i över 1½ timme nu på fm och deadline var 12,00. Jag skickade in sista bidraget 11:55....i grevens tid....:-)

Hann ändå med 3 till bidrag men inte altered och bokstavsbidragen. Det hade jag gärna velat men men var rätt duktig ändå får jag säga eftersom jag hade barnen hemma...men det gnager i mig ändå att jag inte hann.

Gjorde ett kort oxå, det vart inte så jättelyckat kanske. Första gången jag målade med distresser, det var lite knepigt men kul. Köpte en ny vit soufflepenna igår för att kunna göra vita prickar ni vet...den tog slut efter att jag använt den på 2 los....*grr* Tipsa mig om bra vita pennor!!! Detta var min 3:e som inte höll måttet.

För att återgå till rallyt så måste jag säga att det var mycket roligt  och det var bra variation på utmaningarna. Bra jobbat Scraputmaningens Crew.

Här kommer resterande bidrag:

image139
HAVSVY Bidrag till "Gör dina egna dekorationer". Bättre än såhär blir det inte kl 8 på morronen efter 5 timmars sömn.....

image140
Alla dagar med er är morsdag-
Jag verkligen hatar mig själv på detta foto och kunde inte alls tänka mig att det skulle scrappas...;-) men det var det enda jag hittade i datorn som kunde passa det tema jag ville ha.
Denna lo är gjord till "Lifta din Idol"-utmaningen.

Jag har många scrapidoler men till sist valde jag att lifta min dt-kollega och scrap-cyber-vän Morfen.
Jag älskar hennes stil som är både stilren men ändå dekorerade. Hon har en fantastisk förmåga att få till form och färg och jag gillar hennes fotografier.
Lon jag valde att lifta är en av mina favoriter från Morfens galleri och här är alltså originalet:
image141
Visst är den skitsnygg....

och så har vi det lilla morsdagskortet då....

image142
MOR- Kategori Morsdagskort.


Till sist kan jag ju bara säga att jag längtar efter ännu ett rally...kanske till hösten ;-D
Nu hoppas jag att jag lyckas att vinna min allra första pristävling!!!!.

Nu skall jag ge mina barn lite kvalitetstid....samt städa upp alla fotofixlappar som yr omkring i hela huset.

Dagens bravader

Började dagen med att spana in utmaningarna på Rallyt som Scraputmaningen håller hela dagen tom imorgon (söndag) kl 12.00.
Hann småbörja med en Lo som skulle vara helt utan mönstrat papper. Så kul och jag är så nöjd med den (isch hur jag skrävlar). Jag brukar sällan göra los utan mönsterpapper.
Började stämpla lite på den med mina clearstamps och åkte sen till mässan. Och fann där ännu fler clearstamps som fick vara med på lon.

Behöver jag säga att pengarna i plånkan tog slut på knappa timmen?...Exakt hur mycket jag shoppade för tänker jag inte säga för då skäms jag ihjäl och risken finns ju att gubbeländet läser detta....Närå jag handlade en hel del åt Lillemor faktiskt....Så mycket fina stämplar....jag ville ha alla...ofcourse.

Köpte lite distresser att börja öva med och resultatet av det kommer ni kunna se här imorron.

Lägger upp mina bidrag hittills (nu är det för mörkt att fota):

image135

My treasure-Lo utan mönstrat papper

image136
Du rockar fett- Skissutmaning som jag tolkade lite fritt....

image137
Spansk Magurit- Mitt bidrag till Färgutmaningen.

Färgerna skulle vara gult,orange och svart. Tur att det var mässa så jag kunde köpa gult och orange papper och tur att jag hade en orange blomma på altanen och tur att jag köpte en fotoskrivare så jag kunde ta bilden och få ut den på stubberten ;-D
Fick kämpa med denna eftersom symaskinsskrället krånglade flera ggr och jag tar ca 20 min på mig varje gång jag skall trä nålen....håhåjaja...

image138
Smile-Liftutmaning. Ännu en gång hade jag stor glädje av min lilla fotoskrivarkompis (klappar ömt om den)

Det var allt hitills. Planerar att hinna med ett par till.

Vann en utmaning...

gjorde jag idag på Svensk scrapbooking. Vann gjorde jag med layouten "Den riktiga nakna kocken". Det var en riktigt rolig Lo att göra efter en riktig fin skiss av Morfen. Lon finns längre ner här i Bloggen.

Shoppade lite teknikprylar idag. Det blev en kompakt liten fotoskrivare från HP för att kunna snabb-skriva-ut foton jag vill scrappa på direkten. Dessvärre har vi problem med installationen....typiskt.
Har en "Min Trädgårds" album i tagform i planerna och har fotat lite sen i april. Tanken är att jag skall fota lite i rabatten tills i höst för att liksom följa dess utveckling från vår till höst.

Köpte även en hard disc för backup av alla foton. En sån där grej man tänkt på att man boooorde köpa men det blir inte av. Efter att ha blivit av med nästan ett år av foton av ett blixtnedslag så vill jag vara garderad.


IMORRON,,,,,ååå så jag längtat. Då¨är det 2 roliga saker på samma dag.....Dels så är det Utamaningsrally på Scraputmaningen hela dagen och natten lång......och så skall det vara mässa här i Bomhus...Hu vad jag säkert kommer att shoppa för mycket. Allra helst nu när man börjat med hänglar och stänglar stämplar också...Får ta med mig liiite pengar annars tappar jag huvet....det gör jag jämt.

Längtar tills imorrn!!!!!!!!!!!!!!!

Gulliga Susanne

Tack Susanne för att du så snällt och lättfattligt ;-) guidade mig i hur man öppnar hemladdade fonter....Det var ju en piece-of-cake ju...Tack tack nu ligger "Jane Austen" bland mina andra typsnitt i word!!!! Nu fattas bara Silhoutten....

ok...här kommer några kort

Micke lyckades fixa till usb-läsaren, det var 3 små pinnar som hade krökts men inte gått av helt. Får se hur länge det håller. Har iallafall kunnat ladda ur en del foton nu. Men jag vet inte vad det är med mig och tekniken just nu. Använder ett gratisprogram från Google som heter Picasa för att redigera foton eftersom jag inte har Photoshop (vill haaaaa). Jag har trivts bra med Picasa, det är snabbt och väldigt simpelt och ger hyfsat resultat även om det är ljusår ifrån Photoshop såklart. Men på sista tiden så har nästan alla uppladdningar fått skumma färger...vet inte vad som hänt???. Jättetrist är det, det blir liksom röda, gula eller svarta ränder över bilderna och ibland så delar sig bilderna....Så om nån vet vad detta beror på eller har tips på annat fotored.program så tipsa mig snabbt som ögat ;-)

Har iallafall lyckats att få in dessa bilder, hoppas ni inte skrattar ihjäl er. Det är det första korten jag gjort med hjälp av färglagda stämpelmotiv. Har dessutom färglagt med barnens målarpennor/penslar eftersom Akvarellerna från Magnolia var knäckta :-(.
Tack Lillemor för den söta flickan!!!!.
image130

och här en liten Tag jag gjorde till en Pixiboks-förvaring:
image131

image132
Utkast till Nikkis inbjudningskort-vet ej om jag skall använda det.

image133
Kramkort-Här blev det en ful skugga i redigeringen, men men...

image134
Vårhälsning

Fonter

Blir ni som jag trött på samma gamla typsnitt på era los och kort? Jag har 4 Bosskut alfabeten och de är så trista.
Jag har nu bestämt mig efter en tids velande och beställde en Silhoutte. Valde mellan Craft Robo och qks Silhoutte. Avgörandet blev priset och för att jag är en sån "sucker" på qks motiv som man kan ladda ner.

CR hade en del fördelar framför Silhoutten om jag skall vara helt ärlig men den skulle blivit nästan en tusing dyrare. Dessutom verkar det vara mer vanligt med Silhoutten här i Sverige så man kan få lite hjälp om det behövs.

Jag fann idag en font-sida www.dafont.com Jag laddade ner ett typsnitt som heter Jane Austen...jättesnyggt. Men hur gör man för att använda det?...Nån som vet och har lust att hjälpa mig?!.

Maila eller skriv en kommentar!!!

Hmm var lite otydlig...jag har inte fått nån maskin ännu men satt och laddade ner en del fonter ändå för att kunna skriva ut för att ev skära ut själv i väntan på min nya leksak.....Men jag vet inte hur man öppnar fonterna.....

Uppdatering

Det var ett tag sen sist. Har inte haft tid att sitta här, har inte haft tid eller inspiration att scrappa. Jag har haft sönder min kortläsare så jag kan inte ladda ur nya foton ur kameran...*Djupaste sucken*
Så går det när man med tvång skall försöka sätta i minneskortet åt fel håll...då går de yttepytte-små pinnarna av....

Fler missöden...Tog typ 15 kanonfoton av barnen och deras kompis en solig dag, när de lekte i trädgårn och hoppade studsmatta mm. Riiiiktigt fina foton. Nåt var det som blinkade rött på kameran men jag förstod inte alls...Jag hade inte satt i minneskortet....Hur puckad får man vara???!!!. *fniss* Tur det inte var semesterbilder eller bröllopsbilder...Men det var så där roliga fina spontanfoton...så det var ju himla trist.

Antar att detta är lite pga att det är så himla mycket nu. Jag gör inget annat än försöker bolla tider i skallen, från barnhab och dagmamman och läkarbesök mm. Sen har vi bygget...sitter i bilen och åker mellan alla möjliga  byggfirmor etc så man är helt slut. Och sen på kvällen så kommer min tinnitus och tjuter värre än nånsin och då blir jag både lessen och sömnlös...Ge mig en spa-weekend tack ;-)

Mitt iallt så har jag ändå börjat med nåt nytt...jag försöker att göra egna fina kort. Tack vare Lillemor som var så snäll och stämplade upp lite åt mig så har jag börjat öva på att färglägga och knåpa ihop egna morsdagskort och lite inbjudningskort till tvillingarnas kalas. Nu väntas det hem en hel del stämplar för jag har ropat hem på Tradera och så längtar jag efter ett Hänglar-kit.
Får se om jag vågar lägga upp korten här sen..de är ytterst amatörmässiga....Men det är himla kul.
Men scrappingen är nog ändå roligast.


Tävling på Ateljé Lektyg & Hantverks blogg

Än har du några timmar på dig att delta i Ateljé Lektyg och hantverks tävling. För att se skiss och tävlingsvillkor gå in på:
http://lektygochhantverk.blogg.se/

Morfen har gjort en jätterolig skiss och jag kunde ju inte låta bli att göra en Lo efter den...Så här ser min inspirations-Lo ut (som INTE deltar i tävlingen såklart).

image129
NATURBARN

Scrapsugen igen

...nu har lusten kommit tillbaka och jag vill scrappa massvis...barnen är hos dagmamman och gubben skruvar altantrall. Här ska scrappas...haha...alla fästprodukter tar slut-SAMTIDIGT!!! Detta kan ju bara hända mig...nu blir det en tur ner på stan och köpa fotofix på CO. Har ingen lust....

Har nästan hunnit klart med en "Morfen-Skiss" på Svensk scrapbooking iallafall så den lägger jag kanske upp ikväll.

Jag deltar i Scraputmaningens Elsie-skiss-tävling och trodde inte man fick visa den innan de utsett vinnaren men det fick man enligt säker källa :-) och jag är ju så barnsligt otålig med att visa upp så jag bara måste ju ladda upp den. Jag trodde inte jag gillade Elsies scrapstil men utmanade mig själv att ta tag i scraputmaningens tävling trots att skissen bara skrek "supertrist". Tänk så fel man kan ha!!!!...den var ju hur rolig som helst och jag fick med massor av fina och roliga foton som i sin helhet inte är scrapbara men på detta viset fick jag med dem ändå....Jag har dessutom inte använt ett endaste mönsterpapper utan målat med akrylisar.
Så nöjd med denna trots att den inte alls är märkvärdig. Originalskissen hittar man på Scraputmaningen:

image127
The many faces of you


Ner på stan kom jag aldrig...tar det imorron istället. Hade material kvar så jag kunde slutföra denna Lo som jag gjort efter en skiss Morfen ritat till Svensk scrapbooking utmaning.
image128
Detta är DEN RIKTIGA Nakna kocken. Nog för att jag diggar Jamie men Norton är mycket sötare ;-)

Jag har blivit utmanad av METTE

Jag har blivit utmanad av Mette

Tre saker jag inte förstår:

- Att någon kan skada barn

- All ondska i världen

- Orättvisor,sjukdomar & all övrig misär i världen


Tre saker som finns på mitt skrivbord/bordet jag sitter vid:
- Datorn
-Skrivare

-Barnspel

Tre saker jag gör just nu:


-Skriver svar på detta.
-Lyssnar på P4 Radio Gävleborg
-Tar en paus från en scrapsida som nästan är klar

Tre saker jag vill göra innan jag dör:

- Se mina barn växa upp & bli lyckliga
-Få uppleva total fred och harmoni på jorden
-Vara med när man hittar boten mot min tinnitus

Tre saker jag kan göra:

- Ge mina barn massor av kärlek
- Scrappa
-Slösa med pengar

Tre saker jag inte kan:

-Spreta med tårna
-Spara pengar
-Odla och lyckas (men har en massa vilja)

Tre saker jag tycker att du ska lyssna på:

- Nåt jag inte kan längre: Tystnaden !!!(och njut av den)
-Dina barn
-Dileva

Tre saker jag skulle vilja lära mig:

- Tapetsera o sånt
- Sluta stressa & slappna av
-Trädgårdsdesign

Tre favoriträtter:

- Potatisgratäng med en god köttbit
-Egna grillspett med kyckling,grönsaker och ugnsrostad färskpotatis
-Farmors köttbullar med lingonsylt och hennes fantastiska gräddsås

Tre personer jag utmanar:
-Lillemore
-Morfen
-Jeja


---------

-------------

Dagens Lo

Idag har jag gjort en lo på lite pappersrester. Att använda sig av remsor så här tycker jag är roligt och det är ett bra sätt att utnyttja pappersspill som ligger och samlar damm. Det här fotot på Nikki är så härligt trots att det inte är så bra kvalitét men som jag sagt förr även såna kort måste scrappas. Detta var en snabb-lo...ända tills jag kom till val av rubrik. Mina chipboards börjar sina och jag är trött på samma gamla Bosskut-bokstäver så jag testade på att skära ut. Jag har övat mer och mer på att använda min Coluzzle-kniv på sistone. Än är jag ingen mästare men det tar sig även om det tar tid ;-)
image126
Detta var sann Badglädje det...numera får man tjata in henne i duschen under vilda protester....

En Lo för idag

Nu har jag kommit igång med scrapperiet igen. Har inte så mycket tid men liiite har jag hunnit med. Är klar med en och har en till på G samt en hel del utmaningar som ligger på pysselbordet och väntar.
Här en Lo till en scraplift-tävling på Papp & Scrap:
image125
Sikta mot stjärnorna

Norton och Nikkis dagmamma har ett gammalt dött träd på baksidan som är ett perfekt klätterträd. Norton är lite höjdrädd så jag tycker det är roligt att han vågar hänga och klänga i trädet.

Väder o annat

Snön som föll igår stannade inte kvar, det trodde jag inte heller men vädret är knepigt nu alltså. Idag när jag gick in i duschen strilade solstrålar in i huset och det var vackert ute...15 minuter senare kommer jag ut ur badrummet och hela huset är mörkt och kallt. Ute är det alldeles svart på himlen och snart regnade det....Mysko.

Vi var på kalas en sväng idag. Brorsans Liam fyller 4 idag...Han var helt vild och galen idag och det blev inte många foton tagna ;-D an hade helt enkelt inte tid att stå och posera för faster.

Denna veckan skall vi fortsätta att jobba med att få altanen klar och skrapa huset så det kan målas om, golv skall köpas så att de nya rummen kan bli inflyttningsbara nångång. Kan knappt vänta längre...är så trött på att bo så här trångt och att ha sånt stök med grejjer överallt. Detta hus är nästintill helt utan förvaring...hade man inga förvaringsbehov på 50-talet?!!.

Här är några foton på tapeterna som kommit upp än så länge, visst är fonden i sovrummet såååå snygg:

Scraprummet          Master bedroom ;-)

Brorsan hann skrapa lite gammelfärg idag...i regn och kyla (stackarn)
image124

Nu hoppas jag på värme och soligt vårväder...att det skall rassla in lite pluringar från oväntat håll så jag kan åka och shoppa på plantskolan. Och jag hoppas innerligt att ungarna i trakten skall få slut på sina smällare snart...Jag vill gå uuuut....utan att vara rädd för explodernade bomber.....Please!


RSS 2.0