Väntar på CC och Hänglar

När kommer de...hänglarna?! Tänk att väntan på dem alltid känns för lång :-D. Min familj tycker att jag är tossig som är så eld och lågor för lite gummibitar...Men de är ju så söta.

Vet att de nya motiven från Whiff of Joy är skickade till mig nu. Det skall bli kul med lite nya stämplar. De verkar väldigt välgjorda och roliga att färglägga. Hurt mycket jag älskar Hänglar så är det ju kul med omväxling.
Sarah kay har blivit en annan favvo. Men just nu scrappar jag hellre los, det har ju blivit mycket kortmakeri på sista tiden. Känner att alla kort ser lika ut och jag har tappat lite av inspirationen. Så nu får jag vila lite med det och scrappa lite istället, det är ju det jag gillar mest egentligen. Kortmakeriet är ju lite mer för "husbehov".

I helgen skall jag iallafall scrappa massor hade jag tänkt tillsammans med Sofia (Jozie).
Det är Cybercrop på ett am forum och jag älskar ju croppar.

Laddar upp de senaste losen jag gjort:


Många los blir det med kort från denna fotosession. Fick så många fina. Trots att Nikki inte tittar in i kameran så älskar jag fotot. Hennes ansiktsuttryck och hur hennes hår faller....älskar min tös :-D


Jaha denna lo var ju liksom tänkt till en Färgutmaning på Svensk Scrapbooking. Men jag hade totalt missat att det skulle vara vinrött med och inte BLÅTT....jaja fick en lo iallafall :-D

Det var allt för nu.

Kram.

Kommentarer
Postat av: Sofia

Jättefina LO's på jättefina barn!Men du, kan du inte lämna dem i skolan och hämta dem måndag eftermiddag? Du har väl hört talas om internat? fniss

2008-09-18 @ 12:20:41
URL: http://sofiascrap.blogspot.com
Postat av: JenniferB

LOVE the blog! Found you on Mon Ame! I'm new to that site, too!!!! I'll add your blog to my "follow me" section and will visit often!

2008-09-18 @ 15:36:36
URL: http://blissfulplace.blogspot.com
Postat av: Kicki

Jättefina layouter! Gillar speciellt den nedersta! Jätteläckert papper, vad är det för märke på det? De där cirklarna påminner jättemycket om några av våra Urban-stämplar, det skulle vara skoj att kombinera dem. :)

Kram Kicki

2008-09-18 @ 21:02:21
URL: http://kickis.blogg.se/
Postat av: cattis

Vilka snygga layouter!! Och färgerna och detaljerna på nedersta...woow!!! Tycker jag känner igen cirklarna, har du klippt ut dom från ett annat papper? Undrar om inte det är ett sånt jag oxå har använt! Och dom är urläckra!Kram!

2008-09-18 @ 22:00:44
URL: http://kathis.blogg.se/
Postat av: ulrikaT

Tack så mycket för kommentaren i min blogg :)

Fantastiskt fina LOs du har gjort! Tycker "en älva i min trädgård" är så fin, den har så många fina detaljer. Fina kort också :)

2008-09-19 @ 22:15:25
URL: http://lofoto.blogspot.com/
Postat av: Evelina

söta bilder :)

2008-09-19 @ 22:34:28
URL: http://tigerlina.blogg.se/
Postat av: Stacey

Beautiful layouts!

2008-09-21 @ 19:11:19

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0